Відкрити категорії
Бісквітний торт з пташиним молоком


Інгредієнти:
Для бісквітного тіста:
Борошно пшеничне 1 ст.
Цукор 1 ст.
Яйця курячі 4 шт.

Сироп для просочення бісквітного тіста:
Цукор 3 ст. л.
Вода 200 мл
Коньяк 1 ст. л.

Для «пташиного молока»:
Цукор 0.5 ст.
Желатин 15 г
Яйця курячі 2 шт.

Для глазурі:
Масло вершкове 50 г
Цукор 1 ст.
Молоко 4 ст. л.
Какао порошок 2 ст. л.

Для крему білкового:
Яйця курячі 2 шт.
Цукор 0.75 ст.

- Переглянути -
Переглядів: 33 864   |  Коментарів 0
Салат-торт

Салат-торт


Інгредієнти:
Креветки - 200 гр.
Ананаси (консервовані) - 100 гр.
Сир твердий - 100 гр.
Творог (будь-якої жирності) - 100 гр.
Сметана (будь-якої жирності) - 100 гр.
Майонез - 100 гр.
Яйце куряче - 5 шт.
Морквяний сік - 10 мл.
Буряковий сік - 10 мл.
Сіль.

- Переглянути -
Переглядів: 8 354   |  Коментарів 0
Торт вишневий каприз


Інгредієнти:

Тісто:
250-300 г борошна,
100 г крохмалю,
150 г цукру,
200 г шоколаду,
200 г вершкового масла,
7 яєць,
100 г печива крекери (крихти),
2 чайні ложки ванільного цукру,
2 чайні ложки розпушувачу.

Крем:
500 г сметани
500 г вишні (консервованої або свіжої),
200 г цукру.

- Переглянути -
Переглядів: 15 112   |  Коментарів 0
Шоколадний торт з ірискою


Інгредієнти:
Борошно пшеничне 310 г
Ізюм темний 50 г
Волоський горіх 50 г
Родзинки світлі 50 г
Вершкове масло 190 г
Цукор-пісок 170 г
Ром світлий 90 мл
Яєчний жовток 2 шт.
Вершки 20-22% 370 мл
Коричневий цукор 125 г
Шоколад темний 70-80% какао 150 р
Яєчний білок 2 шт.

- Переглянути -
Переглядів: 6 408   |  Коментарів 0
Рибний тортик


Інгредієнти:
600 г - 1000 г рибного філе,
3 великі моркви,
2 середні цибулини,
жменю чорносливу без кісточок (при бажанні),
великий пучок кропу,
200 мл молока,
3 яйця,
сіль,
перець,
2 столові ложки розчинного желатину,
форма для кексів. 

- Переглянути -
Переглядів: 7 944   |  Коментарів 0
1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Контакти: wagcooking@gmail.com