Відкрити категорії
Торт вишневий каприз


Інгредієнти:

Тісто:
250-300 г борошна,
100 г крохмалю,
150 г цукру,
200 г шоколаду,
200 г вершкового масла,
7 яєць,
100 г печива крекери (крихти),
2 чайні ложки ванільного цукру,
2 чайні ложки розпушувачу.

Крем:
500 г сметани
500 г вишні (консервованої або свіжої),
200 г цукру.

- Переглянути -
Переглядів: 14 852   |  Коментарів 0
Шоколадний торт з ірискою


Інгредієнти:
Борошно пшеничне 310 г
Ізюм темний 50 г
Волоський горіх 50 г
Родзинки світлі 50 г
Вершкове масло 190 г
Цукор-пісок 170 г
Ром світлий 90 мл
Яєчний жовток 2 шт.
Вершки 20-22% 370 мл
Коричневий цукор 125 г
Шоколад темний 70-80% какао 150 р
Яєчний білок 2 шт.

- Переглянути -
Переглядів: 6 185   |  Коментарів 0
Рибний тортик


Інгредієнти:
600 г - 1000 г рибного філе,
3 великі моркви,
2 середні цибулини,
жменю чорносливу без кісточок (при бажанні),
великий пучок кропу,
200 мл молока,
3 яйця,
сіль,
перець,
2 столові ложки розчинного желатину,
форма для кексів. 

- Переглянути -
Переглядів: 7 754   |  Коментарів 0
Торт зебра


Інгредієнти: 
Тісто:
Цукру 200 г
Вершкового масла або маргарину 200 г
Яєць 5 шт,
Сметани (10-15%) 500 г,
Борошна 300-350 г,
3 чайні ложки розпушувача,
3-4 столові ложки какао.
 
Крем:
Сметани 500 г
Цукру 200 г
2 чайні ложки ванільного цукру. 
 
Глазур:
Вершкового масла 100 г,
Молока 5 столових ложок,
Цукру 6-7 столових ложок
Какао 5 столових ложок.

- Переглянути -
Переглядів: 30 230   |  Коментарів 3
Торт з безе


Інгредієнти:
Для безе: 
3 білки
150 р. цукру
Для бісквіта "гарячий шоколад": 
1 ст муки
1 ст цукру
20 гр розпушувача
4 ст.л какао
1 яйце
0,5 ст молока
1/4 ст. рослинної олі]
0,5 ст окропу 
Для крему: 
1 банка вареного згущеного молока
120-150 гр вершкового масла  
Для прикраси: 
фундук - 80-100 гр
шоколад -30-40 гр
молоко-20гр.

- Переглянути -
Переглядів: 10 848   |  Коментарів 1
1 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Контакти: wagcooking@gmail.com