Відкрити категорії
Торт зебра

Торт зебра


Інгредієнти: 
Тісто:
Цукру 200 г
Вершкового масла або маргарину 200 г
Яєць 5 шт,
Сметани (10-15%) 500 г,
Борошна 300-350 г,
3 чайні ложки розпушувача,
3-4 столові ложки какао.
 
Крем:
Сметани 500 г
Цукру 200 г
2 чайні ложки ванільного цукру. 
 
Глазур:
Вершкового масла 100 г,
Молока 5 столових ложок,
Цукру 6-7 столових ложок
Какао 5 столових ложок.

- Переглянути -
Переглядів: 21382   |  Коментарів 1
Торт з безе

Торт з безе


Інгредієнти:
Для безе: 
3 білки
150 р. цукру
Для бісквіта "гарячий шоколад": 
1 ст муки
1 ст цукру
20 гр розпушувача
4 ст.л какао
1 яйце
0,5 ст молока
1/4 ст. рослинної олі]
0,5 ст окропу 
Для крему: 
1 банка вареного згущеного молока
120-150 гр вершкового масла  
Для прикраси: 
фундук - 80-100 гр
шоколад -30-40 гр
молоко-20гр.

- Переглянути -
Переглядів: 8235   |  Коментарів 0
Пісочний торт із заварним кремом

Пісочний торт із заварним кремом


Інгредієнти:
Тісто для коржика:
Цукор 150 г
Ванілін 4 г
Сіль 2 г
Масло вершкове 100 г
Яйця курячі 1 шт.
Розпушувач 1 ч. л.
Борошно пшеничне 350 г

Начинка для тіста:
Мигдаль 50 г
Курага 150 г
Цукати 30 г

Прикраса для тортика:
Кокосова стружка 60 г
Цукрова пудра 60 г
Цукерки 5 шт.
Темний Шоколад 50 г
Вафельний стаканчик 1 шт.
Гарбуз 3 г

Крем заварний:
Масло вершкове 200 г
Яйця курячі 2 шт.
Молоко 1 л
Цукор 1 ст.
Борошно пшеничне 3 ст. л.

- Переглянути -
Переглядів: 7011   |  Коментарів 0
Шоколадний торт з чорносливом

Шоколадний торт з чорносливом


Інгредієнти:
Тісто:
100 г масла,
200г борошна,
100 г цукрової пудри,
1 ч.л. какао з великою горою,
1 жовток,
1 коф.л. ванільного екстракту,
1 ст. л. рому.

Начинка:
250г чорносливу,
3 ст.л. амаретто.

Ганаш:
220г шоколаду,
220г вершків 35%,
1 маленька чашка еспрессо,
50 г масла,
1 ст.л. амаретто.

Прикраса:
100г шоколаду,
50ггмасла,г
8-10 мигдалевих горішків.
Форма 20см.
Розігрійте духовку до 200ºС.

- Переглянути -
Переглядів: 7346   |  Коментарів 0
Шоколадний торт з апельсиновим кремом

Шоколадний торт з апельсиновим кремом


Інгредієнти:
Для апельсинового крему:
Апельсин 4 шт.
Крохмаль кукурудзяний 1 ст. л.
Цукор 150 г
Масло вершкове 150 г
Яйця курячі 6 шт.

Для коржів:
Розпушувач 3 ч. л.
Цукор 335 г
Яйця курячі 6 шт.
Борошно пшеничне 300 г
Масло вершкове 335 г
Какао порошок 35 г

- Переглянути -
Переглядів: 8116   |  Коментарів 0
1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Контакти: wagcooking@gmail.com