Відкрити категорії

Торт без випічки


Торт без випічки


Інгредієнти:
1 упаковка готових бісквітних коржів - 3 коржа; Один залишити цілим, а інші поломати на шматочки, вирізати фігурки - кружечки, трикутнички і т.д..
3 пачки желе, обов'язково різного кольору та смаку.
500 г хорошої сметани
1 склянка цукру
1 пачка желатину(20г)
ванілін
1 ст. ложка коньяку або рому.

Спосіб приготування:
Приготувати окремо желе різних кольорів і дати йому добре застигнути.

Торт без випічки



Приготувати крем:
Замочити желатин в холодній води на пів години, потім на дуже слабкому вогні розчинити при постійному помішуванні , охолодити.

Рекламний блок
Збити сметану з цукром, додати ванілін та 1 ложку коньяку або рому.

Торт без випічки



Влити сюди ж тонкою цівкою розчинений желатин.

Торт без випічки



Салатник застелити харчовою плівкою, вирівняти, уникаючи складок.
Накидати в салатник трошки шматочків бісквіта і порізані різнокольорові шматочки желе.

Торт без випічки



Полити зверху сметанно-желатиновим кремом.

Торт без випічки



Знову додати шар шматочків, і знову полити кремом і так далі, до заповнення салатника.
Зверху накрити цілим бісквітним коржем і обарежно злегка придавити.

Торт без випічки



Поставити торт в холодильник, щоб сметанно-желатиновий крем добре застиг (близько 3-4 годин).
Коли наш торт захолоне, накрити салатник широким блюдом, обережно перевернути, зняти салатник . Обережно зняти плівку.
Потім прикрасити по своєму смаку і урочисто подати на стіл.

Смачного!

Рекламний блок
Торт без випічки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com