Відкрити категорії

Торт без випічки




Інгредієнти:
1 упаковка готових бісквітних коржів - 3 коржа; Один залишити цілим, а інші поломати на шматочки, вирізати фігурки - кружечки, трикутнички і т.д..
3 пачки желе, обов'язково різного кольору та смаку.
500 г хорошої сметани
1 склянка цукру
1 пачка желатину(20г)
ванілін
1 ст. ложка коньяку або рому.

Спосіб приготування:
Приготувати окремо желе різних кольорів і дати йому добре застигнути.

Торт без випічки



Приготувати крем:
Замочити желатин в холодній води на пів години, потім на дуже слабкому вогні розчинити при постійному помішуванні , охолодити.
Збити сметану з цукром, додати ванілін та 1 ложку коньяку або рому.



Влити сюди ж тонкою цівкою розчинений желатин.



Салатник застелити харчовою плівкою, вирівняти, уникаючи складок.
Накидати в салатник трошки шматочків бісквіта і порізані різнокольорові шматочки желе.



Полити зверху сметанно-желатиновим кремом.



Знову додати шар шматочків, і знову полити кремом і так далі, до заповнення салатника.
Зверху накрити цілим бісквітним коржем і обарежно злегка придавити.



Поставити торт в холодильник, щоб сметанно-желатиновий крем добре застиг (близько 3-4 годин).
Коли наш торт захолоне, накрити салатник широким блюдом, обережно перевернути, зняти салатник . Обережно зняти плівку.
Потім прикрасити по своєму смаку і урочисто подати на стіл.

Смачного!


Торт без випічки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com