Відкрити категорії

Торт Тортила


Торт Тортила


Інгредієнти:
Для рулетів:
-6 яєць
-6 ст.л.цукру
-6 ст.л.муки
-300 гр.джему

Для начинки:
-600 гр. сиру
-250 гр. цукру
-1 уп. желатину (15 гр.)
-ванілін
- 2 ст.л. сметани
- 2 дрібно нарізаних консервованих персика

Для декору:
-300 гр. цукрової пудри.
-3 ст.л. води
-1 ч.л. маргарину
-1 ст.л. набряклого желатину
-1 ст.л. меду
З усього цього набору ліпиться голова, лапи і хвіст черепахи. Краще це зробити заздалегідь.

Спосіб приготування:

Білки збити до пишної піни з дрібкою солі, поступово додати цукор і збити до "стійких піків". Окремо збити жовтки. У білкову масу обережно вмішати жовтки і борошно. Розділити масу на 2 частини. На лист 25х35 см, застелений пергаментним промасленим папером, влила 1 2 суміші і випікала по черзі. Випікати близько 20 хв. при 180-200 С. Перекинути кожен корж на вологий рушник і ще гарячим згорнути рулетом. Виходить 2 ось таких рулета. А можна просто купити два тоненьких рулета.

Торт Тортила

Рекламний блок

Охолоджені рулети розгорнути, змастити джемом і знову згорнути. Нехай трохи полежать і схопляться.

Торт Тортила



Сир збити з цукром, сметаною і ваніллю до однорідної маси. По ложці влити попередньо розведений водою і підігрітий желатин. Додати шматочки фруктів.

Рулети нарізати на скибочки товщиною 1-1,5 см. Підходящу по діаметру миску застелити харчовою плівкою. Викласти в миску скибочки щільно один до одного починаючи від центру. Викласти повністю дно і стінки миски.

Торт Тортила



Заповнити акуратно сирною масою.

Торт Тортила



Зверху укласти щільно один до одного залишки скибочок.Покласти зверху звичайну тарілку, щоб трохи придавити і винести на холод.

Торт Тортила



Для мастики на водяній бані розтопити желатин з водою і медом, додати маргарин і перемішати. Злегка охолодити і почати додавати цукрову пудру, щоб консистенція нагадувала пластилін. Вимісити до гладкості. (Місити добре, щоб не було шорсткостей). Сформувати "голову" , "лапки" і "хвіст". Прикрасити голову на свій смак.

Перивернути миску з "панциром" на плоске блюдо. Воно має бути таке, щоб вмістити, крім панцира, всі інші частини тіла!

Торт Тортила



Підсунути під панцир голову, лапи і хвіст.

Торт Тортила



Смачного!

Рекламний блок
Торт Тортила


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com