Відкрити категорії

Смачний торт Наполеон


Смачний торт Наполеон


Інгредієнти:
1,5 ст. молока
2 яйця
200 гр. вершкового масла
1 ст. цукру
сода 0,5 ч.л. погасити в оцті
щіпка солі
борошно (близько 2 кг)
1 ст.л. рослинної олії.

Для крему:
2 ст. молока

Рекламний блок
1,5 ст. цукру
4 яйця
600 гр.сливочного масла
1 б. згущенки
пакетик ваніліну.

Спосіб приготування:
Тісто: Замісити тісто середньої консистенції, розділити на 20-22 частини! Може бути і більше, все залежить від діаметра сковороди! Розкачувати тонкі коржі і смажити на сковороді з 2 сторін під кришкою. Поки печеться друга сторона, попередню пампушку обрізти (по кришці), щоб краї були рівні. І так як конвеєр, рука набивається і виходить швидко. Готові коржі треба накривати рушником, щоб не пересихали, тому що вони тоненькі.

Крем: Молоко довести до кипіння, влити масу з яєць і цукру. Поварити, поки яйця згорнутися. Потім цю масу охолодити (зазвичай зручно зробити цю масу, а потім займатися тістом, поки спечуться коржі - ця маса вже буде холодна), додати масло, добре збити, щоб маса збільшилася в двоє і додати згущене молоко і ванілін.

Змащуємо коржі кремом. З "обрізок" від коржів робимо крихту для посипки боків. Верх просто намазати кремом і все.

Торт краще робити за день до свята, тоді він встигає добре просочитися.

Ось він в розрізі.

Смачного!

Рекламний блок
Смачний торт Наполеон


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com