Відкрити категорії

Торт з печива Снікерс


Торт з печива Снікерс

Інгредієнти:

печиво - 700 г;
іриски - 500 г;
арахісове масло - 200 г;
масло - 200 г;
смажений арахіс - 80 г.

Для крему:
молоко - 1 л;
яйця - 2 шт.;
пшеничне борошно - 3 ст.;
картопляне борошно - 3 ст.;
цукор - 180 г.

Глазур:
темний шоколад - 100 г.

Сьогодні готуємо торт з печива Снікерс без випічки. Готується такий торт дуже просто. Виходить неймовірно смачно. Шефкухар рекомендує приготувати такий торт!

Процес приготування торта з печива Снікерс.

  1. Виливаємо стакан молока і ретельно перемішуємо з двома жовтками, цукром, пшеничним і картопляним борошном.
    Готуємо крем для торта Снікерс - фото 1
  2. Молоко, що залишилося закип'ятити. Через деякий час влити в нього суміш з жовтками і ретельно перемішати, поки маса не загусне. Зніміть з вогню, перелийте в чисту ємність і накрийте харчовою фольгою. Чекаємо поки охолоне.
    Готуємо крем для торта Снікерс - фото 2
  3. Збийте м'яке масло. Додати в крем, весь час помішуючи. Потім додайте арахісове масло і половину порції іриски. Знову перемішуємо.
    Готуємо крем для торта Снікерс - фото 3
  4. Форму змастити вершковим маслом і застелити папером для випічки. Викладаємо перший шар печива. Потім намазати печиво кремом і накрити іншим бісквітом. Повторюйте шари, поки не закінчаться інгредієнти.
    Формуємо торт Снікерс
  5. Змастіть тісто зверху ірискою і посипте подрібненим смаженим арахісом.
    Змазуємо кремом торт
  6. Розтопленим на водяній бані шоколадом, поливаємо торт з печива. Прибираємо на ніч в холодильник.
    Торт поливаємо розтопленим шоколадом
  7. Готово!
  8. Смачного!
Час приготування: 6 годин
Час на підготовку: 2 години
Кухня: Українська
Опис: Торт з печива Снікерс - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 280 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 150)
Ключові слова: Торти / Десерти

Торт з печива Снікерс


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com