Відкрити категорії

Бісквіт на молоці


Бісквіт на молоці

Інгредієнти:

розпушувач - 10 г;
молоко - 12 ст. л.;
цедра лимона - 1 ч. л.;
сіль - дрібка;
цукор - 120 г;
сік лимона - 1 ст. л.;
яйця - 3 шт.;
борошно - 160 г;
соняшникова олія - 70 г;
цукрова пудра для посипання.

Сьогодні для вас повітряний, ніжний бісквіт на молоці. Бісквіт можна подавати до чаю, посипавши цукровою пудрою, а також використовувати як основу для торта. Він настільки ніжний і вологий, що не вимагає навіть просочення.

Процес приготування бісквіта на молоці.

  1. В миску розбиваємо яйця, додаємо цукор, дрібку солі, збиваємо міксером в пишну білу масу. На високій швидкості яйця з цукром збивала 3 хвилини.
    Міксером збиваємо в пишну білу масу яйця, цукор, сіль
  2. Вливаємо рослинне масло без запаху, додаємо молоко, акуратно перемішуємо. Для приємного аромату додамо лимонну цедру і лимонний сік. Можна також замінити на ванільний цукор.
    Сюди ж додаємо рослинне масло, молоко. Перемішуємо
  3. В борошно додаємо розпушувач і просіюємо в рідку масу. Акуратно перемішуємо, щоб не було грудочок з борошна. Виходить повітряна маса середньої густини.
    Просіюємо в рідку масу борошно з розпушувачем
  4. Форму для випічки застилаємо пергаментним папером і виливали в тісто. Відправляємо в духовку розігріту до 180 градусів.
    Тісто виливаємо у форму, яку застилаємо пергаментним папером. Відправляємо в духовку
  5. Пройшло 30 хвилин, дістаємо бісквіт з духовки. Готовність перевіряємо на суху дерев'яну шпажку. Дамо повністю охолонути, а потім виймаємо з форми бісквіт. Його можна посипати цукровою пудрою або полити шоколадною глазур'ю і подавати до чаю.
    Дістаємо готовий бісквіт з духовки
  6. Бісквіт вийшов ароматний, ніжний, повітряний і міру вологий.

    Смачного!
Час приготування: 30 хвилин
Час на підготовку: 20 хвилин
Кухня: Французька
Опис: Бісквіт на молоці - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 294 Ккал
Рейтинг: 9/10 (голосів: 57)
Ключові слова: Торти / Солодка випічка

Бісквіт на молоці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com