Відкрити категорії

Пляцок Снікерс


Пляцок Снікерс

Інгредієнти:
яйця курячі - 4 шт.;
молоко - 20 ст. л.;
цукор-пісок - 16 ст. л.;
борошно пшеничне - 16 ст. л.;
рослинне масло - 12 ст. л;
розпушувач тіста - 4 ч. л.;
какао-порошок - 3 ст. л.;
арахіс - 300 г;
молочний шоколад - 1 плитка;
вершкове масло - 1 пачка;
згущене варене молоко - 2 банки.

Пропоную вам дуже смачний, простий варіант домашнього торта в мікрохвильовці! Дуже рятує, перед несподіваним приходом гостей.

Процес приготування торта Снікерс.


Для торта нам знадобиться арахіс! Я знайшла тільки неочищений, тому довелося повозиться, якщо є можливість купити готовий, це дуже скоротить час готування!
Арахіс потрібно обсмажити, очистити від шкірки і подрібнити!

Готуємо пляцок Снікерс - Фото 1


Приготуємо крем. Для цього змішуємо варене згущене молоко з вершковим маслом, робити це краще занурювальним блендером!

Готуємо пляцок Снікерс - Фото 2


Тепер приступаємо до приготування коржів для торта! Відразу хочу відзначити, що в моєму варіанті вказана подвійна порція продуктів, для того, щоб приготувати темний і світлий вигляд коржів, відрізняються вони лише наявністю в темному коржі какао!

Для тіста потрібно:
Крок 1 - збити яйця з цукром;

Крок 2 - додати борошно і розпушувач, перемішати;

Крок 3 - додати рослинне масло і молоко, перемішати;

Крок 4 - тісто виходить досить рідке.

Готуємо пляцок Снікерс - Фото 3


Тепер тісто ділимо на 2 порції. Одну порцію виливаємо в змащену олією форму і відправляємо в мікрохвильовку на 6 хвилин на потужність 800.

Готуємо пляцок Снікерс - Фото 4


Після зазначеного часу форму дістаємо і перевертаємо догори дном, щоб витягти корж з форми. Даємо йому охолонути і тепер розрізаємо на 2 коржа.

Готуємо пляцок Снікерс - Фото 5


Тепер готуємо темний корж, для цього додаємо в тісто какао.

Готуємо пляцок Снікерс - Фото 6


Робимо з ним так само як і з попереднім коржем: ставимо в мікрохвильовку на 6 хвилин, на потужність 800. Готовий корж виймаємо з форми, охолодити і розрізати на 2 частини.

Готуємо пляцок Снікерс - Фото 7


Приступаємо до формування пляцка Снікерс.


Світлий корж змащуємо кремом, посипаємо арахісом. Накриваємо темним коржем, робимо з іншими частинами так само. Останній корж рясно змащуємо кремом, а також рівномірно наносимо крем на краї торта.

Готуємо пляцок Снікерс - Фото 8


Готуємо шоколадну глазур, для цього молочний шоколад з 1-2 ст. л молока підігріваємо в мікрохвильовій печі (або водяній бані).

Готуємо пляцок Снікерс - Фото 9


Готовий торт поливаємо глазур'ю, посипаємо арахісом.

Готуємо пляцок Снікерс - Фото 10


Смачного!

Час приготування: 2 години
Час на підготовку: 30 хвилин
Кухня: США
Опис: Пляцок Снікерс - рецепт приготування з покроковими фото
Калорійність: 414 Ккал
Рейтинг: 9.8/10 (голосів: 35)
Ключові слова: Торти / Мікрохвильова піч

Пляцок Снікерс


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com