Відкрити категорії

Сметанно-заварний крем




Сьогодні рецепт дуже крутого крему - це сметанно-заварний крем з додаванням масла. Крем дуже універсальний, підходить до величезної кількості тістечок, тортів. Ним можна і вирівнювати торти, прикрашати. Він досить стабільний і після того, як він остигає в холодильнику він не дубіє.

Також він добре підходить для прикраси капкейків. Добре поєднується з такими листковим тортами як Наполеон, різні Медовики. Цей крем має досить щільну, стабільну, пишну і ніжну текстуру.


Інгредієнти:
сметана - 500 мл;
вершкове масло (82 %) - 300 г;
цукрова пудра - 100 г;
крохмаль - 4 ст. л.;
цукор - 250 г;
яйця - 3 шт.;
сіль;
ванілін.

Процес приготування сметанно-заварного крему.


Приготування буде складатися з двох етапів. Перший етап - це заварювальна основа, а другий етап, коли ми будемо вводити її в масло. В каструлю з товстим дном вливаємо сметану, додаємо яйця, цукор, підсолити, додати крохмаль.

1


Все це добре перемішати. Відправляємо на плиту заварюватися крем при постійному помішуванні. У нас в даному випадку вийшло 12 хвилин.

2


Збиваємо вершкове масло до біла, поступово додаючи цукрову пудру.

3


Після цього вводимо сюди заварну основу, яка вже остигла. Увага! Потрібно щоб масло і заварювальна основа мали одну кімнатну температуру. В результаті отримуємо ось таку пишну, білосніжну, ароматну основу.

4


З кремом працювати просто одне задоволення.

5


Смачного!


Сметанно-заварний крем


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com