Відкрити категорії

Як приготувати бісквіт


Як приготувати бісквіт


Сьогодні приготуємо дуже смачний, пишний, легкий, ніжний і просто приголомшливий бісквіт з трьох обов'язкових інгредієнтів. В цьому рецепті немає соди, розпушувача, масла, але при цьому не поступається класичному абсолютно ні в чому.

Інгредієнти:
яйця - 6 шт.;
борошно - 6 ст. л. з гіркою;
цукор - 6 ст. л.;
ванілін і щіпка солі - за бажанням.

Діаметр форми - 22 см.

Процес приготування бісквіта.


Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки залишаємо в сторону, а ось білки збиваємо з додаванням цукру і дрібкою солі. Цукор додаємо частинами і збиваємо міксером на високих оборотах до утворення стійких піків. Дрібку солі додаємо на стадії збивання білка. По-перше, вони так краще і швидше збиваються. По-друге, сіль краще розкриває смак будь-якої випічки.

11

Рекламний блок
Далі по одному додаємо жовтки і продовжуємо збивати міксером.

22


В отриману масу частинами просіюємо борошно і вимішуємо однорідне тісто. Можна робити це лопаткою, а можна міксером на низьких оборотах. Довго мішати тісто не потрібно, так як воно впаде і не буде таким пишним. В цей момент можна також додати ванілін за смаком.

33


Готове тісто перекладаємо в жароміцну форму, дно в якій обов'язково вистилаємо пергаментним папером. Відправляємо бісквіт в духовку, добре розігріту до 180 градусів на 40 хвилин.

44


Готовність обов'язково перевіряйте зубочисткою, вона повинна залишатися сухою.

55


Бісквіт готовий, він виходить повітряним, ніжним і дуже смачним.

66


Смачного!

Рекламний блок
Як приготувати бісквіт


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com