Відкрити категорії

Бісквітний фруктовий торт


Бісквітний фруктовий торт


Сьогодні приготуємо чудовий фруктовий тортик, який точно полюбить вся ваша сім'я. Повірте, це один з найсмачніших і ніжних тортів з фруктами. До того ж він досить простий в приготуванні.

Інгредієнти:
Для бісквіта:
курячі яйця – 6 шт.;
борошно - 6 ст. ложок з гіркою;
цукор - 6 ст. ложок;
дрібка солі;
ванілін за смаком.

Для начинки:
фрукти - банани, ківі, груша (на ваш смак);
сир ріккота - 500 г;
згущене молоко - 1 банка;
кокосова стружка за смаком.

Процес приготування фруктового бісквітного торта.


Готуємо бісквіт. Потрібно відокремити білки від жовтків. Останні відставити вбік, а білки збити з дрібкою солі і з цукром, поступового додаючи його в процесі збивання. Білки потрібно збити до стійких піків.

11


Далі в білкову масу вводимо по 1 жовтку і знову збиваємо міксером. В отриману масу частинами просіюємо борошно і вимішуємо однорідну пишну основу. Вимішувати можна лопаткою або ж збивати міксером на низьких оборотах. Також в цей момент можна додати ванілін за смаком. В цьому рецепті немає ні розпушувача, ні соди. Бісквіт виходить пишним тільки через просіяне через сито борошно і добре збитої маси.

22

Рекламний блок
Тісто перекладаємо в жароміцну форму (діаметр даної форми 22 см). Дно форми вистилаємо пергаментним папером. Бісквіт прибираємо в духовку, розігріту до 180 градусів на 40 хвилин. Готовність перевіряти зубочисткою.

33


Ось такий бісквіт вийшов.

44


Тепер займемося начинкою. Крем готується дуже просто. В окремі ємності потрібно перемішати до однорідності ріккоту зі згущеним молоком і кокосовою стружкою - крем готовий.

55


Фрукти миємо по необхідності, чистимо і нарізаємо тонкими скибочками. Для цього торта найкраще брати стиглі фрукти. В даному випадку буде відмінним поєднання банана, ківі і груші.

66


Нерівну верхівку бісквіта зрізуємо і поділяємо бісквіт на 3 коржа. Збираємо торт. Кожен корж рясно промазуємо кремом і укладаємо фрукти в такому порядку: спочатку груші.

77


Потім банани.

88


І верхівку торта прикрашаємо ківі.

99


Далі торт загортаємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на всю ніч. За ніч він просочиться кремом і вийде дуже ніжним.

1010


Смачного!

Рекламний блок
Бісквітний фруктовий торт


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com