Відкрити категорії

Сирний торт Тірамісу




Інгредієнти:
Для печива "савоярді" нам знадобиться:
3 великих охолоджених яйця
6 столових ложок цукру
6 столових ложок цукрової пудри

4 столові ложки з гіркою борошна.

Для сиру маскарпоне:
сир 18% 700 гр
вершки 33% 700 мл.
цукрова пудра - до смаку.

Спосіб приготування:
Білки відокремити від жовтків, збити в міцну піну, додаючи по одній ложці цукру, жовтки розмішати і по одній ложці додавати до білків. Борошно просіваємо через сито, поступово додаючи до білків, обережно розмішуючи знизу вгору. На деко, застелений папером для випічки, кондитерським шприцом викладаємо тісто смужками товщиною близько 2 см і довжиною близько 15 см, посипаємо цукровою пудрою. Випікаємо в добре прогрітій духовці до легкого золотистого кольору, не відкриваючи дверцята духовки. Знімаємо печиво з дека і даємо охолонути.

Сир двічі протираємо через сито, змішуємо з холодними вершками на повільній швидкості до однорідності. Додаємо цукрової пудри до смаку.

Остигле печиво занурюємо (швидко, печиво не повинно бути мокрим) в охолоджену каву (попередньо зварити), викладаємо на дно форми, зверху шар маскарпоне, потім знову шар печива, шар маскарпоне. Ставимо в холодильник для просочення хоча б на 3 години. Перед подачею посипаємо какао.

Смачного!


Сирний торт Тірамісу


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com