Відкрити категорії

Ганаш з білого шоколаду




Сьогодні будемо готувати простий і дуже смачний шоколадний крем-ганаш з білого шоколаду. Для цього знадобиться всього 2 інгредієнта - білий шоколад і жирні вершки.

Інгредієнти:
білий шоколад - 600 г;
жирні вершки - 200 г.

Процес приготування ганашу.


Є декілька способів приготування цього крему: хтось спочатку розтоплюємо шоколад і потім додає до нього вершки.

І другий варіант - коли ви можете заощадити час і відразу розтопити шоколад з гарячими вершками. Цей варіант особливо підійде новачкам, бо в ньому менше ризику перегріти шоколад - спочатку в мікрохвильовій печі, а потім через перепад температур з вершками.


І як варіант шоколад і вершки можна відразу плавити на водяній бані. Головне, що потрібно врахувати, це пропорції. Для білого шоколаду - це три до одного: на три частини білого шоколаду беремо 1 частину жирних вершків.

Нарізаємо білий шоколад.

1


Заливаємо його гарячими вершками. І даємо так постояти приблизно пару хвилин.

2


Потім потрібно все добре перемішати, щоб не залишилося грудочок. Якщо вони все-таки залишилися, то крем можна підігріти в мікрохвильовій печі.

3


Ганаш поки ще рідкий, в такому вигляді його буде складно намазувати на торт. Але він досить швидко остигає в холодильнику і вже через 10 хвилин він стане консистенції рідкої сметани. Тепер крем можна збити міксером протягом 1 хвилини. Крем відразу ж побіліє і стане більш повітряним.

4


Таким кремом можна вирівнювати тортик або промазувати їм бісквіти.

5


Смачного!


Ганаш з білого шоколаду


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com