Відкрити категорії

Як зробити заварний крем




Пропонуємо приготувати класичний рецепт заварного крему. Він підходить для булочок тістечок, а найголовніше, що він підходить до дуже смачного торту Наполеон.

Інгредієнти:
молоко - 0,5 л;
цукор - 0,5 ст.;
яйця - 2 шт.;
борошно - 3 ст. л.;
ванільний цукор - 10 г;
вершкове масло - 50 г (можна без масла, якщо готувати класичний варіант крему, чи покласти 150-200 г масла для приготування масляного заварного крему).

Процес приготування заварного крему.


В першу чергу потрібно збити до однорідної маси яйця, цукор і борошно. Довго збивати не треба, просто щоб не було грудок від борошна.

1


Тепер вливаємо 100 мл молока і все добре перемішаємо.

2


400 мл молока ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Після того, як нагріється молоко, будемо поетапно додавати яєчну суміш. Вогонь на мінімум, постійно помішуємо.

3


Крем варимо, поки він у нас не загусне. Переливаємо в посуд, нехай остигає до кімнатної температури.

4


Після остигання крему додамо ванільний цукор і вершкове масло (40-50 г). Розмішуємо щоб повністю розчинилося вершкове масло і цукор.

5


Тепер крем накриваємо харчовою плівкою, нехай повністю охолоне. Смачного!


Як зробити заварний крем


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com