Відкрити категорії

Млинцевий торт з грибами і сиром


Млинцевий торт з грибами і сиром


Сьогодні приготуємо закусочний млинцевий торт з грибами і сиром. Це ідеальне смакове поєднання продуктів, таку страву можна запросто поставити на святковий стіл або на вечерю.

Інгредієнти:
молоко - 600 мл;
яйця - 2 шт.;
сіль - 1/2 ч. л.;
цукор - 1/2 ч. л.;
борошно - 270 г;
сметана - 100 г;
перець чорний мелений;
соняшникова олія;
печериці - 500 г;
сир - 200 г;
кріп;
цибуля - 1 шт.

Процес приготування закусочного млинцевого торта.

 

Приготуємо млинці.


Спочатку приготуємо млинці. В миску розбиваємо яйця, додаємо цукор і сіль, все трохи збиваємо. Сюди ж додаємо приблизно 150 мл теплого молока і знову перемішуємо.

11


В суміш додаємо борошно і перемішуємо до однорідності.

22


В тісто додаємо решту теплого молока і остаточно перемішуємо. Обов'язково даємо настоятися приблизно 15 хвилин.

33

Рекламний блок
Перед тим, як смажити млинці, додаємо в тісто 2 столові ложки соняшникової олії і добре перемішуємо. Перший млинець смажимо на сковороді з невеликою кількістю соняшникової олії, а інші млинці смажимо на сухій сковороді на невеликому вогні. На розігріту сковороду виливаємо приблизно 1 ополоник тіста і розподіляємо по поверхні. Як тільки млинець трохи підсмажився з одного боку, перевертаємо його на іншу сторону. Нам знадобиться 8 млинців.

44

 

Приготуємо начинку.


Печериці нарізаємо пластинками.

55


Цибуля ріжемо чверть кільцями.

66


Порізані печериці кладемо на розпечену сковороду з невеликою кількістю соняшникової олії. Смажимо на великому вогні. Як тільки вся рідина випарувалася, зменшуємо вогонь до середнього, додаємо трохи соняшникової олії і ще трохи смажимо. Додаємо порізану цибулю і смажимо до м'якості цибулі.

77


В кінці додаємо сметану. Все солимо і перчимо, перемішуємо. Смажимо ще 1-2 хвилини і знімаємо з вогню.

88


Сир натираємо на крупній тертці.

99

 

Збираємо закусочний торт.


Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Кладемо млинець, на нього викладаємо грибну начинку і зверху посипаємо тертим сиром.

1010


Накриваємо наступним млинцем. Таким чином збираємо торт з 8 млинців. Останній млинець посипаємо тертим сиром. Млинцевий торт ставимо в розігріту духовку до 180 градусів, запікаємо приблизно 15-20 хвилин.

1111


Торт прикрашаємо за Вашим смаком. Торт вийшов ароматним, ситним і дуже смачним. Смачного!

Рекламний блок
Млинцевий торт з грибами і сиром


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com