Відкрити категорії

Торт Монастирська хата з блинів


Торт Монастирська хата з блинів


Сьогодні приготуємо млинцевий торт «Монастирська хата». Такий торт готується швидко і просто, він стане смачним і красивим частуванням до чаю.

Інгредієнти:
консервована вишня - 400 г;
цукор - 150 г;
яйця - 2 шт.
сметана (не менше 20% ж;иру) - 500 мл;
борошно - 270 г;
молоко - 600 мл;
темний шоколад - 40 г;
цукор - 1/2 ч. л.;
сіль - 1/2 ч. л.

Процес приготування торта.


Спочатку приготуємо млинці. В миску розбиваємо яйця, додаємо цукор і сіль. Все трохи збиваємо. Суди ж додаємо приблизно 150 мл теплого молока і знову перемішуємо.

11


В суміш додаємо борошно і перемішуємо до однорідності. В тісто, що вийшло, додаємо решту теплого молока і остаточно перемішуємо. Обов'язково даємо настоятися приблизно 15 хвилин.

22


Перед тим як смажити млинці додаємо в тісто дві столові ложки соняшникової олії і добре перемішуємо. Перший млинець смажимо на сковороді з невеликою кількістю соняшникової олії. Інші млинці смажимо на сухій сковороді на невеликому вогні.

33

Рекламний блок
На розігріту сковороду виливаємо приблизно 1 ополоник тіста і розподіляємо по всій сковороді. Як тільки млинець трохи підсмажився з одного боку, перевертаємо його на іншу сторону. Для приготування торта нам знадобиться 21 млинець.

44

 

Готуємо сметанний крем.


В миску кладемо сметану і насипаємо цукор. Все перемішуємо. Якщо сметана рідка, беремо марлю складену в 4 рази, кладемо її на сито і на неї наливаємо сметану. Чекаємо кілька годин поки стече рідина.

55


На кожен млинець з одного боку кладемо вишні без кісточок. Млинець загортаємо трубочкою. Так начиняємо всі млинці.

66


Складаємо торт відразу ж на блюді, на якому будемо подавати його на стіл. Першим рядом кладемо 6 млинців і змащуємо кремом.

77


Другий і наступні ряди кладемо на один млинець менше. Складаємо так, щоб вийшла пірамідка, і обов'язково промазуємо кожен ряд кремом.

88


Зверху весь торт обмазуємо кремом, що залишився. Зверху прикрашаємо тертим шоколадом.

99


Даємо десерту настоятися приблизно 2 години і подаємо на стіл.

1010


Торт «Монастирська хата» з млинців вийшов дуже смачним, ніжним, м'яким і з приємною кислинкою вишні. Обов'язково його приготуйте! Смачного!

Рекламний блок
Торт Монастирська хата з блинів


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com