Відкрити категорії

Торт з вафельних коржів




Сьогодні рецепт як приготувати вафельний торт без випічки. Родзинка цього торта - це ароматне масло із смаженого арахісу, згущеного молока і шоколадного крекеру. Такий торт готується дуже швидко і легко.

Інгредієнти:
вафельні листи (30 х 30 см) - 3 шт.;
шоколадний крекер - 350 г;
варене згущене молоко - 650 г;
вершкове масло - 250 г;
смажений арахіс - 200 г.

Процес приготування вафельного торта за 15 хвилин.


Спочатку приготуємо начинку. Смажений арахіс трохи подрібнюємо.

1


Точно також трохи подрібнюємо шоколадний крекер. В дрібну крихту подрібнювати не потрібно.

2

Вершкове масло кімнатної температур температури трохи збиваємо міксером.

3


До нього додаємо варене згущене молоко. Все збиваємо до отримання однорідної маси.

4


В цей крем висипаємо подрібнений арахіс і шоколадний крекер. Все добре перемішуємо ложкою.

5


Готові вафельні коржі розрізаємо на дві частини.

6


Збираємо торт. На вафельний корж викладаємо приблизно 3-4 столових ложки начинки. Все рівномірно розподіляємо по коржу.

7


Зверху накриваємо наступним вафельним коржем. Так збираємо весь торт і замотуємо його в харчову плівку. Торт ставимо настоюватися в холодильник мінімум на 1 годину.

8


Такий вафельний торт виходить з приємним карамельним арахісово-шоколадним смаком. Цей торт сподобається всім, а головне те, що на його приготування вам знадобиться зовсім мало часу.

9


Смачного!


Торт з вафельних коржів


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com