Відкрити категорії

Торт з вафельних коржів


Торт з вафельних коржів


Сьогодні рецепт як приготувати вафельний торт без випічки. Родзинка цього торта - це ароматне масло із смаженого арахісу, згущеного молока і шоколадного крекеру. Такий торт готується дуже швидко і легко.

Інгредієнти:
вафельні листи (30 х 30 см) - 3 шт.;
шоколадний крекер - 350 г;
варене згущене молоко - 650 г;
вершкове масло - 250 г;
смажений арахіс - 200 г.

Процес приготування вафельного торта за 15 хвилин.


Спочатку приготуємо начинку. Смажений арахіс трохи подрібнюємо.

11


Точно також трохи подрібнюємо шоколадний крекер. В дрібну крихту подрібнювати не потрібно.

22

Рекламний блок
Вершкове масло кімнатної температур температури трохи збиваємо міксером.

33


До нього додаємо варене згущене молоко. Все збиваємо до отримання однорідної маси.

44


В цей крем висипаємо подрібнений арахіс і шоколадний крекер. Все добре перемішуємо ложкою.

55


Готові вафельні коржі розрізаємо на дві частини.

66


Збираємо торт. На вафельний корж викладаємо приблизно 3-4 столових ложки начинки. Все рівномірно розподіляємо по коржу.

77


Зверху накриваємо наступним вафельним коржем. Так збираємо весь торт і замотуємо його в харчову плівку. Торт ставимо настоюватися в холодильник мінімум на 1 годину.

88


Такий вафельний торт виходить з приємним карамельним арахісово-шоколадним смаком. Цей торт сподобається всім, а головне те, що на його приготування вам знадобиться зовсім мало часу.

99


Смачного!

Рекламний блок
Торт з вафельних коржів


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com