Відкрити категорії

Торт в мікрохвильовці за 5 хвилин


Торт в мікрохвильовці за 5 хвилин


Сьогодні буде супер швидкий рецепт торта в мікрохвильовці. Ви витратите на це хвилин 10-15.

Інгредієнти:
яйця - 2 шт.;
борошно - 5 ст. ложок з гіркою;
какао порошок - 1 ст. ложка з гіркою;
сіль - щіпка;
молоко - 6 ст. ложок;
рослинна олія - 2 ст. ложки;
цукор - 6 ст. ложок;
сода - 0,5 ч. ложки;
оцет 9% - 1 ч. ложка;
При бажанні додати ванілін горіхи.

Сироп:
цукор - 50 г;
вода - 150 мл.

Крем:
сметана (краще домашня густа) - 350 мл;
цукор - 3 ст. ложки.

Час приготування - 15 хвилин

Процес приготування торта в мікрохвильовій печі.


Зіб'ємо яйця, додамо в них цукор (приблизно 6 столових ложок), додамо щіпку солі, молоко (у нас 6 столових ложок). Все перемішаємо.

11


З'єднаємо борошно (5 ст. ложок з гіркою) і какао-порошок (1 ст. ложку з гіркою). Просіюємо це все прямо в нашу яєчну суміш. Добре розмішуємо.

22

Рекламний блок
Половину чайної ложки соди погасити оцтом, додати в суміш. Сюди ж додаємо 2 столові ложки рослинної олії. Перемішати.

33


Пересипаємо це все у форму. Вона може бути будь-яка: скляна, силіконова, абсолютно будь-яка, яку можна поставити в мікрохвильову піч. Відправляємо все в мікрохвильовку на 5 хвилин (в даному випадку потужність 800 Вт). Після закінчення приготування, корж залишити в закритій мікрохвильовій печі ще на 10 хвилин.

44


Ось такий вийшов корж.

55


Робимо крем. У сметану ( 350 г) додаємо 3 столові ложки цукрової пудри. Збиваємо. При бажанні можна додати ще сир, йогурт і т. д.

66


Розрізаємо корж на 2 частини. При бажанні коржі можна просочити сиропом. Промазуємо кремом.

77


Накриваємо другим коржем і зверху теж промажемо кремом. Посипаємо горіхами, прикрашаємо тертим шоколадом за бажанням.

88


Як ви змогли переконатися, за такий короткий час можна зробити смачний і красивий торт.

99


Всім смачного!

Рекламний блок
Торт в мікрохвильовці за 5 хвилин


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com