Відкрити категорії

Торт Поліно




Сьогодні будемо готувати дуже смачний і легкий торт «Поліно».

Інгредієнти:
листкове тісто - 500 г;
вершкове масло - 200 г;
варене згущене молоко - 400 г;
вершки 33% - 100 г;
ягоди і листочки м'яти для прикраси.

Процес приготування торта Поліно.


Для початку потрібно тонко розкачати листкове тісто та нарізати на смужки шириною близько 2 см. Підготовлене тісто викладаємо на деко і відправляємо запікатися в духовку, розігріту до 190 градусів.

1


Поки печуться палички, треба зробити крем. Для цього ми змішаємо жирні вершки з вареним згущеним молоком. Наливаємо в глибокий посуд трохи вершків кімнатної температури і викладаємо все згущене молоко. Збиваємо міксером - виходить ось така однорідна маса.

2

Пройшло 15 хвилин, палички приготувалися. Залишаємо їх остигати.

3


Збиваємо вершкове масло кімнатної температури, до тих пір, поки воно не почне біліти.

4


У вершкове масло частинами додаємо згущене молоко і збиваємо. Ось такий гарний крем у нас вийшов.

5


Тепер можна збирати торт. На столі розміщуємо харчову плівку і викладаємо зверху палички. Зверху змащуємо кремом.

6


Зверху викладаємо ще один шар паличок. Зверху знову змащуємо кремом.

7


Тепер все це звертаємо у рулет і прибираємо в холодильник застигати на кілька годин.

8


З решти паличок зробимо крихту.

9


Поліно застигло, розгортаємо і змащуємо кремом з усіх боків. Залишилася присипати його крихтою. Торт готовий. Підрізаємо його з двох сторін і прикрашаємо.

10


В результаті вийшло ось такий гарний і дуже смачний торт-Поліно.

11


Смачного!

12


І гарного настрою!


Торт Поліно


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com