Відкрити категорії

Торт Поліно


Торт Поліно


Сьогодні будемо готувати дуже смачний і легкий торт «Поліно».

Інгредієнти:
листкове тісто - 500 г;
вершкове масло - 200 г;
варене згущене молоко - 400 г;
вершки 33% - 100 г;
ягоди і листочки м'яти для прикраси.

Процес приготування торта Поліно.


Для початку потрібно тонко розкачати листкове тісто та нарізати на смужки шириною близько 2 см. Підготовлене тісто викладаємо на деко і відправляємо запікатися в духовку, розігріту до 190 градусів.

11


Поки печуться палички, треба зробити крем. Для цього ми змішаємо жирні вершки з вареним згущеним молоком. Наливаємо в глибокий посуд трохи вершків кімнатної температури і викладаємо все згущене молоко. Збиваємо міксером - виходить ось така однорідна маса.

22


Пройшло 15 хвилин, палички приготувалися. Залишаємо їх остигати.

33

Рекламний блок
Збиваємо вершкове масло кімнатної температури, до тих пір, поки воно не почне біліти.

44


У вершкове масло частинами додаємо згущене молоко і збиваємо. Ось такий гарний крем у нас вийшов.

55


Тепер можна збирати торт. На столі розміщуємо харчову плівку і викладаємо зверху палички. Зверху змащуємо кремом.

66


Зверху викладаємо ще один шар паличок. Зверху знову змащуємо кремом.

77


Тепер все це звертаємо у рулет і прибираємо в холодильник застигати на кілька годин.

88


З решти паличок зробимо крихту.

99


Поліно застигло, розгортаємо і змащуємо кремом з усіх боків. Залишилася присипати його крихтою. Торт готовий. Підрізаємо його з двох сторін і прикрашаємо.

1010


В результаті вийшло ось такий гарний і дуже смачний торт-Поліно.

1111


Смачного!

1212


І гарного настрою!

Рекламний блок
Торт Поліно


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com