Відкрити категорії

Торт без борошна і випічки




Сьогодні зробимо незвичайний торт без борошна і випічки. Торт виходить хрустким і дуже смачним.

Інгредієнти:
кульки з какао (сухі сніданки) - 300 г;
варене згущене молоко - 350-400 г;
вершкове масло - 200 г;
смажений арахіс (або волоський горіх) - 200 г.

Процес приготування торта без борошна та випічки.


Спочатку зробимо крем. Розм'якшене вершкове масло збиваємо міксером, потім додаємо згущене варене молоко. Збиваємо до однорідності.

1

Додаємо смажений арахіс (його можна замінити на волоський горіх). Все перемішуємо ложкою і крем готовий.

2


Для торта будемо використовувати сухі сніданки - кульки з какао. В крем додаємо кульки і перемішуємо.

3


Для формування торта беремо роз'ємну форму для випічки. Низ форми застилаємо пергаментним папером і викладаємо торт. Розрівнюємо по всій формі і щільно притискаємо.

4


Торт накриваємо пергаментним папером і щільно утрамбовуємо.

5


Відправляємо торт в холодильник як мінімум на 3 години, а краще на ніч.

6


Наш десерт простояв в холодильнику 3 години. Тепер дістаємо його з форми. Прикрашаємо за своїм смаком.

7


Торт можна подавати до чаю. Він вийшов дуже смачним, хрустким, з карамельно-горіховим смаком. Готується дуже просто.

8


Смачного!


Торт без борошна і випічки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com