Відкрити категорії

Торт без борошна і випічки


Торт без борошна і випічки


Сьогодні зробимо незвичайний торт без борошна і випічки. Торт виходить хрустким і дуже смачним.

Інгредієнти:
кульки з какао (сухі сніданки) - 300 г;
варене згущене молоко - 350-400 г;
вершкове масло - 200 г;
смажений арахіс (або волоський горіх) - 200 г.

Процес приготування торта без борошна та випічки.


Спочатку зробимо крем. Розм'якшене вершкове масло збиваємо міксером, потім додаємо згущене варене молоко. Збиваємо до однорідності.

11


Додаємо смажений арахіс (його можна замінити на волоський горіх). Все перемішуємо ложкою і крем готовий.

22

Рекламний блок
Для торта будемо використовувати сухі сніданки - кульки з какао. В крем додаємо кульки і перемішуємо.

33


Для формування торта беремо роз'ємну форму для випічки. Низ форми застилаємо пергаментним папером і викладаємо торт. Розрівнюємо по всій формі і щільно притискаємо.

44


Торт накриваємо пергаментним папером і щільно утрамбовуємо.

55


Відправляємо торт в холодильник як мінімум на 3 години, а краще на ніч.

66


Наш десерт простояв в холодильнику 3 години. Тепер дістаємо його з форми. Прикрашаємо за своїм смаком.

77


Торт можна подавати до чаю. Він вийшов дуже смачним, хрустким, з карамельно-горіховим смаком. Готується дуже просто.

88


Смачного!

Рекламний блок
Торт без борошна і випічки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com