Відкрити категорії

Торт з сирно-карамельною начинкою


Торт з сирно-карамельною начинкою


Сьогодні я зроблю дуже простий і легкий у приготуванні торт з карамельною сирною начинкою.

Інгредієнти:
борошно - 450 г;
маргарин для випічки (або масло) - 150 г;
цукрова пудра - 150 г;
ванільний цукор - 1 ч. л.;
яєчні жовтки - 2 шт.;
сметана - 200 г;
сіль - 1/4 ч. л.;
розпушувач - 1 ч. л. з гіркою.

Сирно-карамельна начинка (крем):
сир жирністю 6-9% - 700 г;
ванільний цукор - 1 ч. л.;
цукрова пудра - 100 г;
сметана - 200 г;
варене згущене молоко - 250 г.

Коржі випікати в духовці розігрітій до 180 градусів 15-20 хвилин до золотистого кольору.
Коржі - вихід 3 шт. діаметром 26 см.

Процес приготування торта.


В просіяне борошно додаємо цукрову пудру, розпушувач, ванільний цукор і щіпку солі. Все добре перемішую.

11


В борошняну суміш натираю маргарин (можна замінити вершковим маслом). Розтираємо все в крихту.

22


Жовтки змішую зі сметаною і додаємо до борошняної суміші.

33

Рекламний блок
Замішаю тісто.

44


Тісто розділити на 3 частини, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 20 хвилин.

55


Робимо сирну карамельну начинку. В сир додаємо ванільний цукор, цукрову пудру і сметану. Блендером зіб'ю в однорідну масу.

66


В сирну масу додати варене згущене молоко і перемішати до однорідної маси.

77


Тісто простояло в холодильнику 20 хвилин. Розкачуємо коржі, перекладаємо тісто на деко і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20 хвилин.

88


Дістаємо корж з духовки. Вирізаємо за формою діаметром 26 см. У нас вийшло 3 пісочних коржа висотою приблизно 1 см.

99


З обрізків від коржів зробимо пісочну крихту. Перемелюємо все в блендері або можна розкачати качалкою.

1010


Змащуємо кожен корж кремом.

1111


Посипаємо торт крихтою.

1212


Торт відправляємо в холодильник для просочення як мінімум на 3 години. Десерт вийшов не дуже солодкий, дуже смачним, ніжним, добре підійде до чаю або кави.

1313


Приємного смаку і гарного настрою!

Рекламний блок
Торт з сирно-карамельною начинкою


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com