Відкрити категорії

Торт з пряників без випічки




Сьогодні ділюся рецептом торта без випічки. Вже багато років, коли жарко, готую такий торт. Торт просто супер. Готується легко і я вас запевняю, що ніхто не здогадається, що торт з пряників.

Інгредієнти:
сметана - 700-800 мл;
цукрова пудра - 1 склянка;
вершки 33% - 200-250 мл;
пряники – 500 г;
ванілін – щіпка.

Торт вийшов розміром 18 х 22 см

Процес приготування торта.


Для пряникового торта відмінно підходить сметанний крем, але я приготувала шикарний вершково-сметанний крем. Сметана для крему повинна бути густою при збиванні. Зараз я покажу як це зробити.

Розміщаємо сито на мисочку, зверху кладемо 4 шари чистої марлі. Виливаємо сметану.

1


Накриваємо марлею і поміщаємо в холодильник на 7-15 годин. Чим більше по часу, тим густіше виходить сметана.

2

Минув час. Відкриваємо марлю і вивалюємо сметану в окрему миску. Тепер вона готова для збивання, але збивати її варто недовго.

3


Починаю збивати. Частинами вливаю 200 мл вершків жирністю 33% (не менше), крем почне гуснути.

4


Потім частинами додаємо 200 г цукрової пудри. Густий та смачний крем готовий.

5


Пряники обов'язково розрізаємо вздовж навпіл.

6


Форму нічим змащувати не потрібно, відразу розподіляємо крем. Зверху розміщаємо шар пряників. Можна ще додати фрукти.

7


Знову крем і так далі, поки не закінчаться всі інгредієнти.

8


Верх прикрашаємо за вашим смаком. Я посипала чорним шоколадом. Відправляємо торт в холодильник на 6-10 годин до розм'якшення пряника.

9


Розрізаємо і насолоджуємося. Торт вийшов м'яким і дуже ніжним.

10


Залишайте коментарі та діліться рецептом зі своїми друзями.

11


Смачного!


Торт з пряників без випічки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Оля
Дуже смачно
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com