Відкрити категорії

Швидкий торт без випічки з кокосовим кремом


Швидкий торт без випічки з кокосовим кремом



Сьогодні пропоную приголомшливий рецепт і настійно рекомендую приготувати ось такий шалено смачний і дуже швидкий торт без випічки з кокосовим кремом. Весь процес - від приготування до чаювання у вас займе всього півтори години, з них на кухні ви проведете всього 20 хвилин.

Інгредієнти:
печиво - 500-600 г;
молоко - 900 мл;
яйця - 2 шт.;
цукор - 1 склянка;
кокосова стружка - 150 г;
кукурудзяний крохмаль - 3 ст. л.;
ванілін;
вершкове масло - 50-200 г.

Торт розміром - 18х24 см

Процес приготування торта.


Приготуємо крем. Половину норми цукру додаємо в молоко і нагріваємо до дуже гарячого стану, зрідка помішуючи.

11


Другу половину цукру збиваємо з двома яйцями, додаємо три столові ложки крохмалю або дві столові ложки картопляного.

22

Рекламний блок
Доливаю 1/3 молока, розмішуємо і повертаємо цю суміш в гаряче молоко, яке залишилося. Знову перемішуємо, ставимо на середній вогонь і варимо при постійному помішуванні до загустіння. В кінці додаємо ванільний цукор. Як тільки крем загус, з'явилися повітряні бульбашки, відразу знімаємо з вогню.

33


Відразу додаємо кокосову стружку, ретельно розмішуємо. При бажанні можна додати вершкове масло від 50 до 200 г, але я дуже рекомендую хоча б трошки все-таки додати. Охолоджувати крем не потрібно, використовувати відразу ж в гарячому вигляді.

44


Беремо форму, наносимо шар крему, зверху шар печива і так далі поки не закінчиться весь крем.

55


Гарячий крем дуже швидко просочує печиво. Мій торт був просочений за 1 годину. Верх торта можна посипати кокосовою стружкою, тертим шоколадом або полити розтопленим шоколадом. Я поки просто відправляю торт в холодильник на 1 годину.

66


Хвилин через 40 дістаємо торт і поливаємо розтопленим шоколадом або глазур’ю. Для глазурі я використовувала 3 ложки цукру, 3 ложки какао, 50 мл молока, 20 г вершкового масла або цукор, какао, жирні вершки. Все це ретельно розмішати, розтопити на водяній бані. Відразу ж у гарячому вигляді покрити торт.

77


Відправляємо його знову в холодильник до застигання глазурі ще на 20-30 хвилин. Дістаємо, розрізаємо. Торт виходить реально дуже ніжним і м'яким. Як бачите мінімум зусиль, мінімум продуктів, а результат приголомшливий.

88


Всім дуже рекомендую!

99


Смачного!

Рекламний блок
Швидкий торт без випічки з кокосовим кремом


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Людмила
Яке печиво краще використовувати для цього торту?
фото
admin
Людмила, в даному рецепті печиво Загора до чаю. Печиво можна використовувати типу Ювілейне, до чаю, цукрове. Смак багато в чому залежить від печива, воно повинно бути дуже ніжним, легким, без мучного і жирного присмаку, не обов'язково шоколадне.
фото
Людмила
Дякую Вам за відповідь))) Завжди користуюся Вашими рецептами, більшість вже стали моїми улюбленими. Завжди з нетерпінням очікую нові, цікаві страви.

фото
Віра
Дякую за простий рецепт. Сьогодні зробила і дуже засмакував.
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com