Відкрити категорії

Торт Жираф


Торт Жираф


Сьогодні готуємо торт «Жираф» - це супер шоколадний смачний тортик і до того ж готується легко.

Інгредієнти:
печиво - 300 г;
масло вершкове - 110 г;
молоко - 150 мл;
вершки 20%-33% - 150 мл;
шоколад - 300 г;
яйця - 2 шт.;
ванілін на кінчику ножа;
маршмеллоу - 150 г.

Процес приготування торта.


Ваше улюблене пісочне печиво подрібнити. Робимо це простим способом за допомогою качалки.

11


Додамо вершкове масло до печива, попередньо його розтопивши.

22


Перемішаємо всю масу.

33

Рекламний блок
В роз'ємну форму діаметром 20 см викласти пісочну масу. Сформуємо бортики і утрамбуємо дно. Відправляємо в духовку на 5-7 хвилин. Температура 170 градусів.

44


В каструльку налити молоко і вершки. Підігріваємо на невеликому вогні не доводячи до кипіння. Прибрати з вогню.

55


Додати сюди шоколад, поламавши його на маленькі шматочки. Мішаємо поки не розчиниться. Додамо крапельку ваніліну.

66


Збити яйця і поступово вести їх до шоколаду. Збиваємо вінчиком до однорідного стану.

77


Виливаємо начинку на корж і відправляємо в духовку хвилин на 20-30. Потрібно дивитися, якщо начинка перестане хитатися у формі, значить вона готова.

88


На гарячий торт викладаємо маршмеллоу - жувальний зефір, розрізаний навпіл. Викладаємо по периметру торта.

99


У кого в духовці є гриль запікаємо під грилем 1-2 хвилини і отримуємо ось такий красивий малюнок.

1010


Можна обійтися і без гриля, треба запікати до злегка рум'яного кольору. Дати повністю охолонути і відправити в холодильник на кілька годин.

1111


Насолоджуйтеся, це дуже смачно.

Рекламний блок
Торт Жираф


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com