Відкрити категорії

Торт Жираф




Сьогодні готуємо торт «Жираф» - це супер шоколадний смачний тортик і до того ж готується легко.

Інгредієнти:
печиво - 300 г;
масло вершкове - 110 г;
молоко - 150 мл;
вершки 20%-33% - 150 мл;
шоколад - 300 г;
яйця - 2 шт.;
ванілін на кінчику ножа;
маршмеллоу - 150 г.

Процес приготування торта.


Ваше улюблене пісочне печиво подрібнити. Робимо це простим способом за допомогою качалки.

1


Додамо вершкове масло до печива, попередньо його розтопивши.

2


Перемішаємо всю масу.

3

В роз'ємну форму діаметром 20 см викласти пісочну масу. Сформуємо бортики і утрамбуємо дно. Відправляємо в духовку на 5-7 хвилин. Температура 170 градусів.

4


В каструльку налити молоко і вершки. Підігріваємо на невеликому вогні не доводячи до кипіння. Прибрати з вогню.

5


Додати сюди шоколад, поламавши його на маленькі шматочки. Мішаємо поки не розчиниться. Додамо крапельку ваніліну.

6


Збити яйця і поступово вести їх до шоколаду. Збиваємо вінчиком до однорідного стану.

7


Виливаємо начинку на корж і відправляємо в духовку хвилин на 20-30. Потрібно дивитися, якщо начинка перестане хитатися у формі, значить вона готова.

8


На гарячий торт викладаємо маршмеллоу - жувальний зефір, розрізаний навпіл. Викладаємо по периметру торта.

9


У кого в духовці є гриль запікаємо під грилем 1-2 хвилини і отримуємо ось такий красивий малюнок.

10


Можна обійтися і без гриля, треба запікати до злегка рум'яного кольору. Дати повністю охолонути і відправити в холодильник на кілька годин.

11


Насолоджуйтеся, це дуже смачно.


Торт Жираф


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Інна
Доброго дня, шановна Господине. випадково потрапила на Ваш сайт із задоволенням почитала рецептики. Дякую за гарні ідеї, я в свій зошит-записничок також декілька прирала. Ще раз дякую.Досить цікавий і корисний сайт.
фото
admin
Інна, смачного! Заходьте ще!
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com