Відкрити категорії

Торт Наполеон без випічки


Торт Наполеон без випічки


Інгредієнти:
солодкі крекери - 400 г.

Заварний крем:
жовтки – 3 шт.;
молоко - 500 мл;
цукор – 120 г;
ванільний цукор - 1 ст. л.;
борошно - 35 г;
вершкове масло - 50 г.

Процес приготування торта Наполеон без випічки.

 

Приготуємо заварний крем.


В середню миску кладемо 3 жовтки, додаємо 120 г цукру і 1 столову ложку ванільного цукру. Перемішуємо вінчиком. Маса буде дуже густою. Потім додаємо трохи молока, приблизно 30-40 мл. Добре перемішуємо.

11


Тепер в сито насипаємо 35 г борошна і просіюємо в жовткову масу. Знову добре все перемішуємо. Маса повинна вийти за консистенцією як сметана.

22


В маленьку каструлю з товстим дном виливаємо молоко, що залишилося і ставимо його на середній вогонь. Постійно помішуємо, щоб молоко не пригоріло. Доводимо його до кипіння і знімаємо з вогню.

33


Добре перемішуємо жовткову масу, додаємо трохи гарячого молока і швидко перемішуємо. Потім постійно помішуючи, тонкою цівкою вливаємо гаряче молоко, що залишилося.

44


Переливаємо молочну суміш назад в каструльку і ставимо на повільний вогонь. Постійно, помішуючи лопаткою, чекаємо, щоб крем загус. Це займе приблизно 10-15 хвилин. Як перевірити готовність? Потрібно провести пальцем по поверхні лопатки або ложки, слід повинен залишатися чітким і не запливати.

55

Рекламний блок
Переливаємо крем в ємність, накриваємо його харчовою плівкою і залишаємо остигати до кімнатної температури.

66


Підготуємо форму. Нам знадобиться квадратна форма 16 на 16 см. Повністю застилаємо форму фольгою або харчовою плівкою так, щоб вони трохи виходили за краї. Не використовуйте пергаментний папір, так як він розкисне.

77


Тепер, коли заварний крем повністю охолов, знімаємо з нього харчову плівку.

88


В середню в миску кладемо 50 г вершкового масла кімнатної температури, збиваємо його на високій швидкості міксера приблизно 20 секунд.

99


В збите вершкове масло додаємо по дві столові ложки заварного крему. Кожен раз добре збиваємо до однорідності перш ніж додати нову частину. Так поступово додаємо весь крем. Дуже важливо, щоб заварний крем і масло були однією температури.

1010

 

Збираємо торт.


Нам знадобиться 400 г солодких крекерів. Викладаємо перший шар печива в підготовлену форму.

1111


Тепер зверху викладаємо приблизно 4-5 столових ложок заварного крему і рівномірно розподіляємо його по всій поверхні.

1212


Потім в шаховому порядку викладаємо другий шар крекерів. Це для того, щоб торт був одним цілим.

1313


Потім знову покриваємо печиво шаром крему. Таким чином збираємо торт. Накриваємо торт харчовою плівкою і ставимо його в холодильник на ніч.

1414


Дістаємо торт з холодильника, знімаємо харчову плівку і перекладаємо його на тарілку або підкладку для торта.

1515


Потім подрібнюємо решту печива в дрібну крихту і прикрашаємо наш тортик.

1616


Відрізаємо шматочок і пробуємо.

1717


Наш тортик на смак вийшов як справжній Наполеон, але все набагато простіше і швидше.

Рекламний блок
Торт Наполеон без випічки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com