Відкрити категорії

Торт з вишнею Насолода


Торт з вишнею Насолода


Сьогодні ми з вами будемо готувати один з моїх найулюбленіших тортиків, який я дуже часто роблю вдома.

Інгредієнти:
Бісквіт:
борошно - 150 г;
цукор - 150 г;
яйця – 3 шт.

Крем:
жирні вершки для збивання 30% і вище - 250 г;
сир маскарпоне - 250 г;
цукор - 150 г;
консервована вишня без кісточки;
вишневий компот для просочення бісквіта – 150 мл.

молочний шоколад 100 г – 1 плитка.

Процес приготування торта.


Спочатку ми робимо бісквіт.


Для цього в миску розбиваємо 2-3 яйця і починаємо збивати, поступово додаючи цукор. Збивати потрібно дуже ретельно і довго - приблизно 8-9 хвилин. Яйця повинні дуже добре збільшиться в об'ємі і посвітліти.

11


Тепер невеликими порціями додаємо борошно і дуже акуратно плавними рухами зверху вниз вмішуємо борошно в яєчну суміш.

22


Форма для випічки для цього тортика ідеально підійде саме роз'ємна. Застеляємо пергаментом, дно змащуємо вершковим маслом, а боки форми краще не змащувати тому, що масло може перешкоджати підняттю дуже ніжного бісквітного тіста.

33

Рекламний блок
Тісто виливаємо у форму і ставимо в розігріту до 160 градусів духовку приблизно на 25 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою.

44


Бісквіт дістати з духовки і повністю охолодити.

55


Вишню проціджуємо і трошки віджимаємо. Робимо це для того, щоб було легше регулювати кількість просочення для коржа. В цьому рецепті можна використовувати і заморожену вишню, але я їй слід трошки проварити в цукровому сиропі.

66


Робимо крем.


Для цього вершки збиваємо з цукром (всі інгредієнти для крему повинні бути кімнатної температури). Починаємо збивати вершки і по мірі збивання додаємо цукор.

77


У збиті вершки додаємо сир Маскарпоне і перемішуємо. Якщо не вдається перемішати ложкою, то можна зробити пару обертів міксером на мінімальній швидкості.

88


Бісквіт повертаємо у форму і робимо просочення. Зручніше це все робити ложечкою невеликими порціями. Кількість компоту можете регулювати на власний розсуд залежно від того, наскільки добре піднявся сам бісквіт або наскільки ви любите вологі тортики.

99


На просочений бісквіт вишню і зверху виливаємо готовий крем.

1010


Молочний шоколад натираємо на крупній тертці і посипаємо тортик зверху.

1111


Готовий тортик ставимо на кілька годин в холодильник настоятися. Ось такий от він виходить в розрізі.

1212


Наший тортик вийшов дуже ніжним з приємним вершковим смаком.

1313


Всім приємного чаювання!

Рекламний блок
Торт з вишнею Насолода


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com