Відкрити категорії

Торт з вишнею Насолода




Сьогодні ми з вами будемо готувати один з моїх найулюбленіших тортиків, який я дуже часто роблю вдома.

Інгредієнти:
Бісквіт:
борошно - 150 г;
цукор - 150 г;
яйця – 3 шт.

Крем:
жирні вершки для збивання 30% і вище - 250 г;
сир маскарпоне - 250 г;
цукор - 150 г;
консервована вишня без кісточки;
вишневий компот для просочення бісквіта – 150 мл.

молочний шоколад 100 г – 1 плитка.

Процес приготування торта.


Спочатку ми робимо бісквіт.


Для цього в миску розбиваємо 2-3 яйця і починаємо збивати, поступово додаючи цукор. Збивати потрібно дуже ретельно і довго - приблизно 8-9 хвилин. Яйця повинні дуже добре збільшиться в об'ємі і посвітліти.

1


Тепер невеликими порціями додаємо борошно і дуже акуратно плавними рухами зверху вниз вмішуємо борошно в яєчну суміш.

2

Форма для випічки для цього тортика ідеально підійде саме роз'ємна. Застеляємо пергаментом, дно змащуємо вершковим маслом, а боки форми краще не змащувати тому, що масло може перешкоджати підняттю дуже ніжного бісквітного тіста.

3


Тісто виливаємо у форму і ставимо в розігріту до 160 градусів духовку приблизно на 25 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою.

4


Бісквіт дістати з духовки і повністю охолодити.

5


Вишню проціджуємо і трошки віджимаємо. Робимо це для того, щоб було легше регулювати кількість просочення для коржа. В цьому рецепті можна використовувати і заморожену вишню, але я їй слід трошки проварити в цукровому сиропі.

6


Робимо крем.


Для цього вершки збиваємо з цукром (всі інгредієнти для крему повинні бути кімнатної температури). Починаємо збивати вершки і по мірі збивання додаємо цукор.

7


У збиті вершки додаємо сир Маскарпоне і перемішуємо. Якщо не вдається перемішати ложкою, то можна зробити пару обертів міксером на мінімальній швидкості.

8


Бісквіт повертаємо у форму і робимо просочення. Зручніше це все робити ложечкою невеликими порціями. Кількість компоту можете регулювати на власний розсуд залежно від того, наскільки добре піднявся сам бісквіт або наскільки ви любите вологі тортики.

9


На просочений бісквіт вишню і зверху виливаємо готовий крем.

10


Молочний шоколад натираємо на крупній тертці і посипаємо тортик зверху.

11


Готовий тортик ставимо на кілька годин в холодильник настоятися. Ось такий от він виходить в розрізі.

12


Наший тортик вийшов дуже ніжним з приємним вершковим смаком.

13


Всім приємного чаювання!


Торт з вишнею Насолода


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com