Відкрити категорії

Як приготувати торт Нутелла


Як приготувати торт Нутелла

Привіт всім. Готуємо і торт Нутелла - супер шоколадний в міру вологими коржами і з шоколадним кремом, дуже смачно.

Інгредієнти:
Тісто:
борошно - 260 г;
цукор - 230 г;
какао - 50 г;
розпушувач - 2 ч. л.;
сода - 1 ч. л.;
яйця - 3 шт. (невеликі) або 2 великих;
кава - 100 мл;
кефір - 1 склянка (200 мл);
рослинна олія - 125 г.

Крем:
масло вершкове - 300 г;
паста "Нутелла" або аналогічна шоколадна паста - 200 г;
шоколад чорний - 200 г.

Діаметр моєї форми 18 см.

Процес приготування смачнючого тортика.


Тісто готується на раз-два. В мисці змішати всі сухі інгредієнти – борошно, цукор, какао, розпушувач і соду.
11

Далі заварити міцну каву, дати охолонути і тепер додаємо в цю суміш яйця, кефір, каву, рослинне масло і все перемішати міксером.
22

Форму діаметром 18 см вистелити пергаментом. Розділити тісто на три рівні частини, випікати коржі 30 хвилин при температурі 170 градусів.
33

Готовність перевіряйте дерев'яною шпажкою. Також можете взяти форму діаметром 20-22 сантиметри, коржі будуть трохи тонше. Коржі залишаємо у формі на 5 хвилин.
44
Рекламний блок
Потім дістати і остудити.
55

Як правильно розтопити шоколад.


В піалу покласти шматочки шоколаду. Поставте в мікрохвильовку і нагрівайте на максимальній потужності протягом 15 секунд. Дістаньте і перемішайте, потім повторюйте 15-секундне нагрівання і перемішування до моменту, поки шоколад повністю не розплавиться. Якщо залишилися невеликі шматочки шоколаду, вони розчиняться при перемішуванні.
66

Нехай охолоне до кімнатної температури.
77

М'яке вершкове масло і пасту Nutella (дивіться тут як можна її приготувати вдома) також кімнатної температури збиваємо міксером пару хвилин.
88

Додаємо шоколад і на низькій швидкості збиваємо міксером до однорідності.
99

Збираємо торт.


Зріжемо з коржів верхівку. З них ми зробимо крихту.
1010

Перемазуємо коржі кремом, а також боки і верх торта.
1111

1212

Обсипаємо боки крихтою.
1313

Крем, що залишився, покласти кондитерський мішок з насадкою «зірочка» і відсадити на торт квіточки.
1414

Посипаємо ще злегка крихтою. Відрізаємо шматочок і насолоджуємося.
1515

Готуйте з любов'ю. Бажаю вам приємного чаювання і гарного настрою!
Рекламний блок
Як приготувати торт Нутелла


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com