Відкрити категорії

Торт Вупі Пай


Торт Вупі Пай


Сьогодні буде шоколадний торт Вупі Пай, готувати легко, а от смак приголомшливий.

Інгредієнти:
борошно - 220 г;
цукор - 165 г;
масло вершкове - 150 г;
яйця - 3 шт.;
молоко - 150 мл;
какао - 95 г;
розпушувач - 2 ч. л.;
ванільний цукор - 2 ч. л.

Крем:
вершкове масло - 250 г;
цукрова пудра - 150 г;
сметана ( 21-25 %)- 700 г.

Прикраса:
чорний шоколад - 100 г;
білий шоколад у вигляді монеток - 50 г.

Процес приготування тортика.


Збиваємо м'яке вершкове масло кімнатної температури з цукром. Додаємо по одному яйця також кімнатної температури. І збиваємо 2-3 хвилини.

11


З'єднуємо борошно, какао, розпушувач, ванільний цукор. Перемішати.

22


До яєчної маси додаємо по черзі суху суміш і ледь тепле молоко.

33


Все перемішуємо і тісто готове.

44

Рекламний блок
Беремо дно від рознімної форми, діаметр 22 см. Вирізаємо з пергаменту коло.

55


Тісто розділити на 4 рівні частини і акуратно викласти на пергамент, розрівняти ложкою. Випікаємо хвилин 15, температура 170 градусів. Такий спосіб дуже зручний, нам не потрібно буде потім з коржів зрізати шапки.

66


І так, у нас виходить 4 коржа. Остудити на решітці кожен окремо.

77


Приготуємо крем. Дуже м'яке вершкове масло збиваємо до однорідності з цукровою пудрою, поступово додаючи густу сметану. Збиваємо до пишної маси.

88


Збираємо торт. Розділіть крем на три рівні частини. За допомогою кондитерського мішка нанести ось таким чином крем.

99


Кладемо акуратно другий корж і знову крем і так далі.

1010


Останній четвертий корж покриваємо розтопленим шоколадом.

1111


Зверху я прикрашаю дуже просто - звичайні шоколадні білі монетки викладаємо по колу. Відправляємо в холодильник на кілька годин.

1212


Коржі просто тануть у роті.

1313


Смачний, повітряний, в міру солодкий крем це дуже-дуже смачно. Спробуйте!

1414


Готуйте з любов'ю і з задоволенням. Бажаю вам приємного апетиту і гарного настрою.

Рекламний блок
Торт Вупі Пай


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com