Відкрити категорії

Торт Вупі Пай




Сьогодні буде шоколадний торт Вупі Пай, готувати легко, а от смак приголомшливий.

Інгредієнти:
борошно - 220 г;
цукор - 165 г;
масло вершкове - 150 г;
яйця - 3 шт.;
молоко - 150 мл;
какао - 95 г;
розпушувач - 2 ч. л.;
ванільний цукор - 2 ч. л.

Крем:
вершкове масло - 250 г;
цукрова пудра - 150 г;
сметана ( 21-25 %)- 700 г.

Прикраса:
чорний шоколад - 100 г;
білий шоколад у вигляді монеток - 50 г.

Процес приготування тортика.


Збиваємо м'яке вершкове масло кімнатної температури з цукром. Додаємо по одному яйця також кімнатної температури. І збиваємо 2-3 хвилини.

1


З'єднуємо борошно, какао, розпушувач, ванільний цукор. Перемішати.

2


До яєчної маси додаємо по черзі суху суміш і ледь тепле молоко.

3

Все перемішуємо і тісто готове.

4


Беремо дно від рознімної форми, діаметр 22 см. Вирізаємо з пергаменту коло.

5


Тісто розділити на 4 рівні частини і акуратно викласти на пергамент, розрівняти ложкою. Випікаємо хвилин 15, температура 170 градусів. Такий спосіб дуже зручний, нам не потрібно буде потім з коржів зрізати шапки.

6


І так, у нас виходить 4 коржа. Остудити на решітці кожен окремо.

7


Приготуємо крем. Дуже м'яке вершкове масло збиваємо до однорідності з цукровою пудрою, поступово додаючи густу сметану. Збиваємо до пишної маси.

8


Збираємо торт. Розділіть крем на три рівні частини. За допомогою кондитерського мішка нанести ось таким чином крем.

9


Кладемо акуратно другий корж і знову крем і так далі.

10


Останній четвертий корж покриваємо розтопленим шоколадом.

11


Зверху я прикрашаю дуже просто - звичайні шоколадні білі монетки викладаємо по колу. Відправляємо в холодильник на кілька годин.

12


Коржі просто тануть у роті.

13


Смачний, повітряний, в міру солодкий крем це дуже-дуже смачно. Спробуйте!

14


Готуйте з любов'ю і з задоволенням. Бажаю вам приємного апетиту і гарного настрою.


Торт Вупі Пай


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com