Відкрити категорії

Торт Баунті


Торт Баунті


Відразу скажу, що торт неодмінно сподобається всім любителям кокоса і того самого шоколадного батончика, він дуже схожий з ним за смаком. Торт насправді не складний і готується досить легко і швидко. Я для зручності розбила процес приготування на два етапи.

У перший день пекла шоколадний бісквіт, який мені дуже сподобався, обов'язково скористаюся ним ще не раз!

У другий день я приготувала крем і зібрала сам торт. Ніч він простояв у мене в холодильнику, добре просочився і вийшов дуже ніжним і смачним!

Інгредієнти:
вершкове масло (розтопити і остудити) - 250 г;
цукор для тіста - 200 г;
борошно - 200 г;
какао-порошок - 3 ст. л.;
розпушувач тіста - 10 г;
курячі яйця - 4 шт.;
молоко в тісто - 4 ст. л.;
крупа манна - 6 ст. л.;
молоко в крем - 0,5 л;
вершкове масло розм'якшене - 200 г;
цукор в крем - 200 г;
стружка кокосова - 200 г;
шоколад для прикраси - 150 г.

Процес приготування святкового тортика.


Для бісквіта з'єднуємо яйця і цукор. Збиваємо.

11


Додаємо молоко.

22


Розтоплене і охолоджене масло.

33


Перемішуємо і просіваємо борошно, розпушувач і какао.

44


Повинно вийти досить густе тісто. Можна випікати бісквіт в духовці при 175 градусів близько 50 хвилин. Я готувала в мультиварці на режимі "Випічка" 1 год. Дно і боки чаші змастила маслом і присипала манкою.

55

Рекламний блок
Готовий бісквіт дістати і остудити.

66


Потім розрізати за допомогою нитки на три частини.

77


Для приготування крему необхідно зварити манну кашу. У закипаюче молоко вводимо поступово манну крупу і безперервно мішаємо п'ять хвилин, я робила це віночком. Каша виходить досить густа, її необхідно охолодити до кімнатної температури.

88


Потім в окремому посуді збиваємо масло з цукром.

99


Додаємо до нього остиглу манку.

1010


І кокосову стружку.

1111


Добре все перемішуємо до однорідного стану. Крем готовий!

1212


Кладемо перший корж і добре просочуємо його. Я використовувала згущене молоко, розбавлене кип'яченою водою. Але можна використовувати для просочення те, що вам більше подобається, а от не просочувати зовсім я все ж не рекомендую.

1313


Зверху кладемо хороший шар крему.

1414


Знову корж і знову крем.

1515


Останній корж я добре просочила знизу і акуратно поклала його на гору.

1616


Боки торта обмазала залишками крему. Шоколад розтопила в мікрохвильовці і нанесла зверху.

1717


Торт вийшов дуже ніжний, з приємним кокосовим ароматом і смаком. Бісквіт відмінно просочився і разом з кремом просто танув у роті!

1818


Такий десерт нам всім припав до смаку. Приємного смаку!

Рекламний блок
Торт Баунті


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Рецепт

Контакти: wagcooking@gmail.com