Відкрити категорії

Торт на новорічний стіл




Торт «Казка», рецепт приготування якого ви знайдете нижче, можна по праву вважати одним з найбільш підходящих десертів для новорічного вечора. Він має ніжний смак і аромат, виглядає дуже святково і не вимагає грандіозних кулінарних зусиль. Крем для начинки торта робиться дуже просто і надає нашій страві смак всіма улюблених цукерок «Рафаелло».

Новорічні свята завжди несуть нам масу позитивних емоцій! З року в рік господині всіх віків намагаються здивувати своїх гостей неймовірними кулінарними шедеврами і теплою атмосферою новорічного вечора. Ні для кого не секрет, що новорічні страви займають далеко не останнє місце в розпал свята.

Спробуйте зробити одного разу такий торт в домашніх умовах, і ви здивуєтеся, як просто створюється справжня смакота! А діти будуть в повному захваті від такого новорічного частування, ось побачите!

Інгредієнти:
куряче яйце - 3 шт.;
вода - 4 ст. л.;
цукор - 150 г;
ванілін - 1 упаковка;
розпушувач - 1 упаковка;
борошно пшенична - 100 г;
крохмаль картопляний - 100 г;
кокосова стружка - 1-2 упаковки;
сир маскарпоне - 500 г;
згущене молоко - 1 банка;
цукрова мастика - для прикраси;

малина - за смаком;
полуниця - за смаком.

Процес приготування святкового тортика.


Для початку готуємо собі робоче місце, викладаємо перед собою всі необхідні інгредієнти. Уважно вибираємо посуд, в якому буде зручно збивати масу для коржів. В цей посуд розбиваємо яйця і додаємо воду, ретельно перемішуючи і збиваючи. Паралельно всі сухі продукти змішуємо між собою і додаємо в отриману масу, знову перемішуючи. Для цієї мети відмінно підійде звичайний кондитерський віночок. Якщо у вас є міксер — ще краще!

1


Далі вибираємо форму і змащуємо її маслом, щоб тісто не прилипало до країв. Якщо вас турбує, що тісто вийшло рідкуватим — нічого страшного, так має бути. Виливаємо отриману масу у форму і відправляємо в духовку на 20-25 хвилин. Температура в духовці повинна бути 200 градусів.

2


Поки запікається наше тісто, приступимо до створення крему. Збиваємо маскарпоне і поступово додаємо туди згущене молоко за смаком, продовжуючи збивати. Якщо ваш крем вийшов рідким, то можете додати один пакетик згущувача вершків.

3


Продовжуємо збивати крем до тих пір, поки не почнуть залишатися візерунки від міксера. Крем повинен бути густим.

4


Поки ми займалися кремом — наш корж випікся. Виймаємо його з духовки і даємо охолонути. Після цього корж розрізаємо на дві частини.

5


Рясно змащуємо поверхню нижнього коржа нашим кремом, не шкодуємо! Потім зверху викладаємо горіхи, малину або полуницю і накриваємо все це верхнім коржем. Верхній корж теж змащуємо кремом.

6


Коли з коржами закінчили, змастіть весь торт кремом, що залишилися зі всіх сторін, щоб не залишалося порожнього місця.

7


А тепер найцікавіше: приступаємо до декорування нашого торта. Для цього нам знадобиться цукрова мастика і невеликі зручні ножиці.

8


З мастики робимо конусоподібну фігуру і надрізаємо з усіх боків, щоб фігура нагадувала ялинку. З цієї ж мастики можна зробити і інші прикраси.

9


Посипаємо наш торт кокосовою стружкою з усіх боків, надаючи йому повітряний вигляд, і встановлюємо вже готові фігурки з мастики. Прикраси їстівні і дуже подобаються дітям!

10


Торт «Казка» готовий і йому вже не терпиться прикрасити ваш новорічний стіл!

11


Веселих свят і приємного смаку!


Торт на новорічний стіл


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Людмила
Підкажіть, будь-ласка, чи потрібно в тісто додавати соду??? Корж вийшов такий пухкий, невже без додавання розпушувача?
фото
naumenko
Розпушувач можна і не додавати. Але для цього потрібно мати планетарний міксер, який зіб'є у піну тісто. На середній швидкості та протягом тривалого часу. Взагалі як і будь-який бісквіт.
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com