Відкрити категорії

Як приготувати торт Панчо




Пропоную Вашій увазі рецепт відмінного тортика, який Ви завжди зможете приготувати, маючи елементарний набір продуктів. І за ціною, в результаті, виходить дешевше, ніж магазинний варіант.

Інгредієнти:
яйця курячі - 6 штук;
цукор - 3 склянки;
какао - 4 столові ложки;
борошно - 2 склянки;
сода харчова - 0,5 чайної ложки;
оцет для гасіння соди;
сіль - 1 щіпка;
вишня в сиропі - 4 столові ложки;
шоколад - 50 г;
масло вершкове - 1 чайна ложка;
сметана 20% - 700 мл.

Приготування торту Панчо.


Беремо яйця і відокремлюємо білки від жовтків. Білки розміщую у велику миску, щоб було зручно збивати.

1


Збивати білки я буду довго, приблизно 5 хвилин. У білки я додала маленьку щіпку солі.

2


Коли білки будуть готові, додаю до них дві склянки цукру.

3


Продовжую збивати, щоб розійшовся цукор.

4


Потім поступово додаючи жовтки. Збивати продовжую дуже обережно.

5


Тісто у мене виходить дуже повітряним.

6


Прийшла черга какао. Какао я просіяла, щоб уникнути утворення грудочок.

7


Миска вийшла настільки повною, що працювати доводиться ложкою і дуже акуратно.

8


Ось какао вже вмішане в тісто.

9


Борошно я також проціджую.

10


Разом з борошном я додаю соду, яку потрібно погасити оцтом. Замість оцту можна скористатися лимонним соком або лимонною кислотою.

11


І ось, тісто готове.

12


Перекладаю його на деко і спекти в духовці при температурі 180 градусів протягом 45 хвилин.

13


Готовність бісквіта перевірю сухою зубочисткою.

14


Бісквіт потрібно добре охолодити і відокремити від нього корж, шириною півтора-два сантиметри.

15


Решту більшу частину я буду нарізати на невеликі кубики.

16


Менший корж потрібно просочити вишневим соком або сиропом. У мене вишня в сиропі.

17


Приступаю до приготування крему. У велику миску викладаю жирну сметану.

18


До сметани додаю цукор.

19


Збиваю сметану з цукром протягом довгого часу. Але тут потрібно бути гранично обережним, щоб не перебити сметану. Є ризик отримати вершкове масло. Тут важливо вчасно зупинитись. Сметана сильно збільшиться в обсязі, стане густою і повітряною.

20


Нижній корж, який я просочила вишневим сиропом, пропитую сметанним кремом.

21


Тепер нарізані шматочки тіста занурюю в сметанний крем і по черзі укладаю на нижній шар. Не забуваємо розкладати вишні.

22


Торт потрібно сформувати гіркою. Коли коржі злегка просочаться, торт можна легко формувати за допомогою широкого ножа. Для прикраси я використовую розтоплений в мікрохвильовій печі шоколад, змішаний з маслом. Глазур виходить пластичною і текучою. Торт повинен добре просочитися. Я відправила його в холодильник на ніч. Вранці можна вже їсти.

23


Приємного смаку!


Як приготувати торт Панчо


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com