Відкрити категорії

Торт Новорічна ялинка




Першого січня до нас прийдуть гості з дітьми і для синочка я вирішила приготувати торт. Торт "Ялинка" прикрашала мастикою. Працювала з мастикою перший раз і мені дуже сподобалося і синок був у захваті.

Мій торт приготовлений з двох різних коржів. Перший великий з бісквіту в мультиварці. Бісквіт вийшов пишним і повітряним. Для приготування бісквіта нам необхідно 3 яйця, цукор, борошно по склянці (стакан у мене 160 г) і щіпка ваніліну за смаком.

Інгредієнти:
мигдаль - 100 г;
борошно - 200 г;
молоко - 1 стакан;
цукор пісок - 200 г;
цукрова пудра - 500 г;
ванілін - 1 г;
харчові барвники - 1 г;
варене згущене молоко - 200 г;
печиво - 400 г;
яйця курячі - 5 шт.;
масло вершкове - 110 г;
цукерки - 100 г.

Приготування новорічного торту.


Почнемо приготування. Розбиваємо три яйця і додаємо стакан цукру, збиваємо міксером до пишної білої піни. Для цього бісквіта яйце розділяти не потрібно.

1


В отриману піну додаємо просіяного борошна, зовсім трохи по ложці і акуратно вмішуємо борошно.

2


Тісто вийшло повітряним і все в бульбашках.

3


Чашу мультиварки добре змащую вершковим маслом і виливаю тісто.

4


Ставимо на режим "Випічка" на 1 годину та 10 хвилин на підігріві.

5


Діставати готовий бісквіт краще з допомогою пароварки і на ній залишити остигати. Перший корж готовий.

6


Розрізаємо його навпіл і мажемо заварним кремом. Його рецепт напишу трохи нижче. Після того, як коржі трохи просочаться змащуємо кремом під мастику.

7


Заварний крем в мікрохвильовці. Для його приготування нам необхідно 2 яйця, молоко - 1 склянка, цукор - 2 ст. ложки, цукрова пудра - 2 столові ложки, борошно - 2 столові ложки. Яйця розтираємо з цукром і цукровою пудрою.

8


Додаємо борошно і добре перемішуємо, щоб не було грудочок. Зручно скористатися міксером або віночком.

9


Я перелила в велику ємність, щоб було зручно мішати. Додаємо молоко і знову трохи збиваємо.

10


Ставимо в мікрохвильовку і обов'язково кожну хвилину відкриваємо і добре перемішуємо. Готується крем 3-4 хвилини. Ось так виглядає готовий крем. Даємо йому охолонути і змащуємо коржі.

11


Другий корж у мене з печива і мигдалю. Мигдаль в тортах мені подобається. Він додає незвичайний смак.

12


Мигдаль заздалегідь добре промиваємо і висушуємо. Перед тим як його подрібнювати, він повинен бути повністю сухий.

13


Печиво і мигдаль з допомогою блендера подрібнюємо в крихту і перемішуємо.

14


Крем для другого коржа і крем під мастику робимо простий з вершкового масла і вареної згущенки. Для цього масло кімнатної температури (я дістала заздалегідь) і вареної згущенки збиваємо з допомогою міксера.

15


1/2 крему змішати з подрібненим печивом і мигдалем. Це буде наша ялинка.

16


Для створення ялинки я вирішила взяти банку від великого йогурту, вирізала дно і добре змастила кремом. Тепер маленькою ложкою акуратно викладаємо наше печиво з мигдалем і кремом. Трохи придавлюючи ложкою.

17

 

18


Руками формуємо нашу ялинку і рясно промазуємо її кремом. Ставимо в холодильник на 1 годину.

19


Мастику я приготувала заздалегідь. Вона у мене двох кольорів: зелена і рожева.

20

 

21


На столі, присипаний цукровою пудрою, розкачуємо зелену мастику і накриваємо нашу ялинку. Обрізаємо зайве і ялинку ставимо на основний торт, який теж прикрасила мастикою.

22


За допомогою ножиць на ялинці робимо голочки, просто злегка надрізуючи.

23


З рожевої мастики вирізаємо зірочку.

24


За допомогою зубочистки кріпимо її до верхівки ялинки.

25


Ось така красуня вийшла.

26


Гарних Вам новорічних свят!


Торт Новорічна ялинка


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com