Відкрити категорії

Торт без випічки з печива




Бувають такі часи, коли дуже хочеться чогось смачненького. А випікати різні тортики, або пироги немає бажання, а часом і часу. Так ось на такі випадки завжди знадобиться не дуже складний рецепт дуже смачного тортика. Плюсів у такого торта маса: його не потрібно випікати, на виготовлення йде мінімум сил і часу, а також не обов'язково наявність досвіду у приготуванні кондитерських виробів.

От мені теж не хотілося морочитися над випічкою і я вирішила зробити торт "швидкого приготування".

Інгредієнти:
банани - 1 шт.;
волоські горіхи - за смаком;
молоко - 100 мл;
сир - 400 г;
сметана - 100 г;
ванілін - за смаком;
печиво - 4 пачки;
лимон - 1 шт.;
шоколад темний - для прикраси;
згущене молоко - 180 г.

Спосіб приготування торта без випічки з печива.


Тепер, коли всі підготовлені інгредієнти, приступаємо до процесу приготування. В першу чергу нам необхідно приготувати крем, а точніше сирну масу (якщо ви хочете заощадити час, або немає бажання возитися з приготуванням, можна купити вже готову). Для цього ми змішуємо сир, половину банки згущеного молока, цедру одного лимона, ванілін за смаком і волоські горіхи.

1


Для того, щоб приступити безпосередньо до формування нашого тортика, необхідно розстелити на столі харчову плівку (якщо у вас її немає, можна використати звичайний поліетиленовий пакет), на яку ми будемо його викладати. Потім беремо печиво, занурюємо його в тепле молоко на кілька секунд ( головне не перетримати, так як воно сильно розмокне і буде ламатися).

2


І викладаємо на харчову плівку три ряди (щоб було зручно згорнути торт у вигляді трикутника), довжину можна робити будь-яку. Печиво можна використовувати будь-яке, яке вам найбільше подобається. Я використовувала печиво у звичайних пачках, лимонне і ванільне.

3


Потім печиво змащуємо приготовленою сирною масою.

4


На крем викладаємо нарізані банани. При бажанні можна використовувати інші м'які фрукти. Мені подобається поєднання банана і цедри лимона, тому я використала їх.

5


І далі накриваємо ще одним шаром змоченого в молоці печива.

6


Потім повторюємо шар сирної маси і банана. Далі беремо за кінці плівки, на яку ми всі викладали і надаємо нашому торту форму трикутника.

7


Тепер необхідно зробити крем, яким ми будемо покривати тортик. Для цього необхідно збити сметану з цукровою пудрою.

8


І ретельно змащуємо приготованим кремом торт.

9


А для прикраси посипаємо натертим на тертці шоколадом.

10


Потім залишаємо наш торт гарненько просочитися (мінімум на 2 години). Я зазвичай роблю його з вечора, за ніч він встигає просочитися. Тортик виходить м'який і просто тане в роті. Приємного смаку!


Торт без випічки з печива
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com