Відкрити категорії

Шоколадний торт без випічки




Нам іноді дуже хочеться солодкого і смачного шоколадного тортика, але не завжди хочеться займатися приготуванням тіста для випікання такої смакоти. Саме на такий випадок я хочу розповісти вам, як приготувати дуже смачний шоколадний торт без випікання.

Тортик виходить неймовірно ніжний, солодкий і насичений начинкою. Якщо ви хочете чимось порадувати своїх, ви звернулися за адресою, я впевнений ваші діти торт оцінять і їм він обов'язково сподобається.

Готується шоколадний торт дуже просто, спочатку нам необхідно приготувати шоколадний ганаш, змішати його із складовими начинки і заморозити все в холодильнику, щоб він повністю застиг. Якщо ви любителі шоколаду, такий торт вам буде до душі. В якості начинки ви можете використовувати все, що вам подобається, як крихти печива, так і прості сухофрукти.

Інгредієнти:
Чорний шоколад - 300 г;
Вершки 20% - 200 г;
Масло вершкове - 100 г;
Цукрова пудра - 3 столових ложок.

Начинка:
Сухе печиво (на свій смак) - 150 г;
Горіхи (на свій смак) - 100 г;
Зефір жувальний - 100 г.

Як готувати шоколадний торт без випічки.


Спочатку нам необхідна плитка шоколаду, яку ми поламаємо на невеликі шматки. Шоколад я використовую чорний 56%, але все залежить від ваших смакових примх, просто мені більше подобається чорний шоколад, якщо ви віддаєте перевагу молочному, він теж відмінно підійде.

1


У досить глибоку каструлю наливаємо наші вершки, у вершки наріжемо не дуже великими шматками масло, а так само туди додамо трохи цукрової пудри.

2


Каструлю ставимо на плиту і нагріваємо на невеликому вогні, доводячи майже до кипіння, але не кип'ятимо, при цьому трохи помішуємо суміш ложкою.

3


Коли масло розтопиться в вершках і суміш стане досить гарячою, знімаємо каструлю з плити. Додаємо в гарячу суміш шоколад.

4


При достатньо активному перемішуванні, шоколад потроху буде розчинятися, і маса буде ставати все густішою.

5


Перемішувати до тих пір, поки маса не стане густою і однорідною, трохи глянсовою. Після чого масу необхідно трохи остудити.

6


Тепер печиво, жувальний зефір і горіхи кладемо в один посуд, при цьому печиво необхідно поламати на невеликі шматочки, також, якщо ви використовуєте горіхи дуже великі, їх теж необхідно подрібнити.

7


Далі, нашу начинку заливаємо шоколадною сумішшю. Виливаємо практично все, залишимо трохи для вирівнювання верху торта.

8


Тепер все ретельно перемішати, мішаємо до тих пір, поки шоколад повністю не пошириться по всій начинці.

9


Форму, в якій торт буде охолоджуватися, перестеляємо харчовою плівкою, для того, щоб торт не прилипав до плівки, її ми трохи змастимо маслом. Тепер викладаємо шоколадну суміш у підготовлену форму і все рівномірно по всій площі розрівнюємо.

10


Шоколад, який ми залишили, поливаємо зверху, і рівномірно розрівнюємо. Відправляємо торт в холодильник застигати на три - п'ять годин.

11


Ну, ось, тепер ви знаєте, як приготувати шоколадний торт без випікання, через кілька годин можете діставати торт з холодильника і насолоджуватися чудовим смаком. Приємного смаку.


Шоколадний торт без випічки


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com