Відкрити категорії

Монастирська ізба




Інгредієнти:
Для тіста:
400-450 г борошна,
250 г вершкового масла кімнатної температури,
200 г сметани,
1 чайна ложка розпушувача,
щіпка солі,
200 г цукру (1 склянка), але можна і менше, якщо хочете менш солодке тісто.
Для крему:
800 г сметани,
250 г цукру.
Для начинки:
вишні (заморожені або у власному соку).

Спосіб приготування:
Спочатку готуємо пісочне тісто. Змішайте розпушувач для тіста зі сметаною.
Збити у міксері розм'якшене вершкове масло до пишного стану.

1



Під час збивання масла плавно вводимо цукор. Продовжимо збивати масло і додати в тісто сметану.

2



Поступово, продовжуючи змішувати, додати пшеничне борошно.

3



У результаті повинно вийти тісто м'яке, досить еластичне і зовсім не липнутиме до рук.

4



Тісто потрібно потім поділити на 15 однакових частин.

5



Зкочуємо кульками та поставимо охолоджуватись.

6



Поки охолоджується тісто, вишню вилити в друшляк, щоб стекла рідина.

7



Потім дістаємо тісто з холодильника. Розкачуємо так, як на фото. Посередині розкатаного тіста викладаємо вишні.

8



Загорніть тісто трубочками і підігніть кінці.

9



Випікаємо всі 15 трубочок 15-20 хвилин при 190 градусах.

10



Готуємо сметанний крем. Сметану і цукор для цього збиваємо на самих великих оборотах міксера не менше 10-15
хвилин.

11



На широке блюдо плотненько одна до одної викладаємо 5 трубочок і змащуємо їх кремом.

12



Зверху піде вже 4 трубочки і знову зверху змащуємо кремом.

13



Далі підуть 3 трубочки і аналогічно - крем.

14



Зрештою 2 трубочки, та остання - одна трубочка, змащуємо кремом.

15



Торт прикрашаємо по своєму бажанню. Ставимо просочуватись в холодне місце.

Смачного!


Монастирська ізба


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com