Відкрити категорії

Сирний торт Наполеон




Торт Наполеон був і залишається класикою десертного столу. Можливо, не всі уміють його готувати, але кожен з нас скуштував цей ніжний багатошаровий десерт хоча б раз у житті. Деякі господині печуть багатошарові торти, помилково вважаючи, що це процес трудомісткий, тривалий і складний. Поспішаємо вас запевнити, що приготувати чудовий десерт можна, не докладаючи особливих зусиль. Ми пропонуємо вам вибрати сирний рецепт Наполеона. Він має неповторний смак і особливу консистенцію. Торт неможливо зіпсувати: спекти його зможе навіть початківець кулінар, адже покроковий рецепт Вам допоможе.

Інгредієнти:
сир 5% - 320 г;
борошно пшеничне - 570 г;
яйця курячі - 2 шт.;
яйця перепелині - 8 шт.;
цукор - 500 г;
сода харчова - 1 ч. ложка;
молоко 2,5% - 500 мл;
ванільний цукор - 20 г;
масло вершкове - 200 г.

Як приготувати сирний торт Наполеон.


Сир протираю через сито.

1


Додаю триста грам цукру.

2


Два курячих яйця.

3


І одну чайну ложку соди.

4


Все добре вимішую.

5


Ємність закриваю кришкою і ставлю в тепле місце на сорок хвилин. Я поставив біля батареї.

6


Через сорок хвилин маса піднялася і стала пишною.

7


Тепер я в цю масу просіюю двісті п'ятдесят грам борошна і перемішую.

8


На стіл стелю силіконовий килимок.

9


Викладаю на нього з чашки тісто і ще додаю двісті п'ятдесят грам борошна.

10


Продовжую замішувати. Тісто не повинно липнути до рук. Вийшла така куля.

11


Готую до подальшої випічки коржів. Дістаю качалку, вилку, кришку (вона нам знадобиться, щоб вирізати з тіста кола одного діаметру), сковороду. Включаю плиту і ставлю на неї сковороду. Відрізаю від основного тіста шматочок.

12


Починаю його розгортати на килимку.

13


Тепер кладу кришку і вирізаю коло.

14


Виделкою довільно наколюю корж.

15


Сковорода нагрілася і я обережно викладаю на неї корж.

16


Випікаю з обох сторін. Масла не треба, все випікається на сухій сковороді.

17


Виходить 14-16 готових коржів.

18


Коржі готові і тепер приступаємо до приготування крему.

19


В ківш висипаю двісті грам цукру.

20


Пакетик ванільного цукру.

21


Додаю сімдесят грамів борошна.

22


І вісім сирих перепелиних яєць. Яйця купив дуже великі вони виявилися з двома жовтками.

23


Все збиваю міксером.

24


Додаю п'ятсот мілілітрів пастеризованого молока.

25


Добре розмішую віночком. Ставлю на плиту і постійно помішуючи варю крем до закипання.

26


Крем після закипання відставляю в бік і даю йому трохи охолонути. Потім додаю в нього двісті грамів вершкового масла.

27


Мішаю крем до повного розчинення масла.

28


Тепер теплим кремом намазую коржики і складаю їх стопкою один на одного.

29

 

30


Торт повинен кілька годин простояти, щоб він повністю просочився.

31


Вийшов дуже смачний сирний торт Наполеон. Всім приємного апетиту!


Сирний торт Наполеон
Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: shefkuhar2@gmail.com