Відкрити категорії

Бісквітний торт


Бісквітний торт


Цей легкий і повітряний рецепт бісквіта ліг в основу багатьох листкових тортів. Пам'ятайте, вам доведеться працювати так швидко, як тільки ви можете.

Інгредієнти:
5 яєць, розділити білки і жовтки;
190 г цукру;
95 г борошна;
55 г кукурудзяного крохмалю;
45 г вершкового масла, пряженого;
екстракт ванілі.

Як приготувати бісквітний торт.


Розігрійте духовку до 180° C.

11


Змішайте яєчні жовтки. Покладіть жовтки в міксер і змішайте на високій швидкості до вершкової маси. Через хвилину додайте близько 2 столових ложок цукру. Продовжуйте перемішувати ще кілька хвилин, поки суміш не загусне.

22


Додайте екстракт ванілі. Продовжуйте перемішувати, поки суміш не збільшитися вдвічі. Тепер вимкніть міксер і вилийте жовтки в окрему миску.

33


Ретельно вимийте миску від міксера і насадку і приготуйтеся до взбиванню білків. Якщо посуд буде вимито не ретельно, це вплине на якість збивання яєчних білків.

44


Збийте яєчні білки. Помістіть білки в чисту миску міксера. Збивайте на високій швидкості, поки вони не стануть білими і пінистими. Потім повільно почніть додавати цукор, невеликими кількостями.

55

Рекламний блок
Збита суміш білків готова, коли вона прилипає до вінець міксера і не капає. Як тільки суміш стане досить густою, вимкніть міксер.

66


Змішайте жовтки і білки. Додайте суміш жовтків до білків і перемішайте їх гумовою лопаткою. Не мішайте занадто довго.

77


Закінчіть приготування тіста. Далі, введіть в яйця борошно і кукурудзяний крохмаль. Для початку, просійте разом борошно і крохмаль. Просіювання збільшить кількість повітря в тісті, що зробить торт ще повітряніше. Змішайте все разом, але не мішайте занадто довго, а потім додайте в тісто розтоплене вершкове масло.

88


Випікайте. Перекладіть тісто гумовою лопаткою у форму для випічки зі знімними стінками.

99


Рівномірно розподіліть тісто гумовою лопаткою і гарненько струсніть форму для випічки кілька раз, щоб позбутися від повітряний кишень, які могли залишитися.

1010


Поставте торт в духовку і випікайте.

1111


Дістаньте торт. Приблизно через 30 хвилин перевірити готовність торта. Проткніть центр дерев'яною зубочисткою. Торт готовий, якщо зубочистка суха (без слідів тіста).

1212


Дайте торту охолонути, перш ніж діставати його з форми.

1313


Як тільки торт повністю охолоне, проведіть ножем по його зовнішньому краю.

1414


Вийміть торт з форми для випічки. Тепер його можна змащувати глазур'ю або додати джем і інші начинки.

1515


Готово.

Поради при приготуванні бісквітного торта.

- Додайте какао-порошок, якщо хочете шоколадний бісквітний торт.

- Поради для подачі: хоча бісквіт можна вживати в їжу в такому вигляді, який він є, ви можете використовувати його як основу для різних листкових тортів.

- Надійним засобом для очищення миски від міксера після збивання жовтків є лимон. Розріжте лимон навпіл і зрізом ретельно протріть миску; лимонна кислота знищить будь-які, залишки жиру.

- Приготуйте побільше бісквіта для листкового торта. Візьміть в два або в три рази більше кількість інгредієнтів, якщо ви вмієте швидко змішувати, в іншому випадку, зробіть додаткові торти окремо, щоб тісто було легким і пухнастим.

- Перш ніж заливати тісто у форму для випічки, ви можете її вистелити пергаментним папером.

Рекламний блок
Бісквітний торт


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
Ірина
Доброго дня) Ви кількість яєць не вказали:-/
фото
admin
Доброго дня! Вибачте, рецепт на 5 яєць.
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com