Відкрити категорії

Як приготувати тірамісу




Торт тірамісу - це італійський десерт. Готується він з бісквітного печива з сиром маскарпоне. Зверху зазвичай припудрюється порошком какао. Приготувати тірамісу в домашніх умовах не складно, особливо якщо трохи спростити рецептуру, не на шкоду якості, звичайно.

Якщо не знайдете маскарпоне, то можна замість нього взяти 35% вершки. Заміна практично рівноцінна, так як маскарпоне як раз готується з жирних вершків і має дуже вершковий смак.

Інгредієнти:
2 пачки дитячого печива «Бонді»;
35% вершки «Parmalat» - 500 гр.;
яйця - 5 штук;
1 склянка цукру;
чайна ложка кави;
порошок какао.

1


Приготування тірамісу.
Для початку відокремлюємо білки від жовтків. І розкладаємо по різних чашках, білки в одну, жовтки в іншу. Чашку для білків візьміть побільше, ми їх будемо збивати.


Висипаємо цукор в чашку з жовтками.

2


Розтираємо жовтки з цукром виделкою в однорідну масу.

3


Збиваємо білки в густу піну. Щоб білки краще збивались - додайте щіпку солі.

Додаємо в білки вершки і перемішуємо міксером.

4


У збиті з вершками білки обережно виливаємо розтерті з цукром жовтки, безперервно помішуючи все міксером.

5


Вийшло рідкувате. Наступного разу спробуємо вершки змішати з жовтками і цукром, а потім у них додати збиті білки і акуратно злегка перемішати.

Розчиняємо каву у воді у глибокій чашці. У неї ми будемо вмочувати печиво.

6


Деко вистилаємо фольгою, так щоб вийшли бортики.

Вмочуємо печиво до кави і накладаємо щільними рядами в один шар на деко.

7


Заливаємо перший шар печива 1/3 частиною збитих вершків.

8


Обов'язково запам'ятайте як саме лежало печеня в першому шарі. У другому шарі їх потрібно викласти перпендикулярно першому.

9


Заливаємо другий шар збитими вершками.

Викладаємо третій шар печива перпендикулярно другого шару, тобто так само як перший шар. Заливаємо його залишками збитих вершків.

Зверху рівномірно посипаємо вершки порошком какао.

10


У такому вигляді ставимо на кілька годин в холодильник.

Через кілька годин дістаємо тірамісу з холодильника. Тірамісу вийшов м'яким, тому розкладаємо його по тарілках ложкою.

11


Тепер ми знаємо як приготувати тірамісу, якщо в холодильнику немає маскарпоне.


Як приготувати тірамісу


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
ГУРМАН
ГЕНІАЛЬНО!!!!!!!!!!
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com