Відкрити категорії

Медова пахлава з горіхами


Медова пахлава з горіхами


Інгредієнти:
маргарин - 100 г
яйця - 3 шт.
вода - 250 г
0,5 ч.л. гашеної соди

Рекламний блок
борошно - 1 кг
сіль за смаком

Для сиропу:
1ст. води
1,5 ст.сахара
5 ст.л.меда

Приготування.
1. Замісити тісто як на локшину. Розділити на 3 частини і покласти в холодильник на 2 години. Тонко розкачати кожну частину, підсушити, скрутити на
тонку качалку і витягнути її.

2. Нарізати косі часточки і смажити у великій кількості рослинної олії з двох боків до золотистого кольору, при цьому виделкою розправляючи шари.

3. Сироп: розтопити цукор і мед у воді, довести до кипіння. У киплячий сироп опускати смажене тісто на 2 хвилини. Вийняти і дати охолонути. Зверху
можна посипати подрібненими волоськими горіхами.

Рекламний блок
Медова пахлава з горіхами


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com