Відкрити категорії

Фарфалле з печерицями


Фарфалле з печерицями


Інгредієнти:
* Макарони - 200 р.

Рекламний блок
* Печериці - 200 м.
* Вершки - 200 мл.
* Вершкове масло - 1ст л
* Мускатний горіх - 1 щіпка
* Білий перець - за смаком
* Сіль - за смаком

Спосіб приготування:
Макарони відварити в підсоленій воді до напівготовності, відкинути на друшляк, дати стекти воді.

Шампіньйони промити, обтерти від води і нарізати пластинками.

Розігріти сковороду з вершковим маслом і обсмажити гриби до золотистого кольору.

В гриби влити вершки, перемішати.

Як тільки соус почне гуснути, покласти макарони.

Приправити сіллю, перцем і мускатним горіхом, перемішати.

Довести на малому вогні до готовності.

Готове блюдо викласти по тарілках, подавати гарячим.

Рекламний блок
Фарфалле з печерицями


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
фото
naumenko
Классненько!!!!
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com