Відкрити категорії

Панна Котта з медом і інжиром


Панна Котта з медом і інжиром


Інгредієнти:

Рекламний блок
Склад (на 4 порції):
400 мл вершків (жирністю 20% і більше)
10 г желатину
4 ст. л. цукру
1-2 ст. л. меду
4 плоду інжиру

Приготування:
Желатин замочити у вершках на 10 хвилин. Після цього додати в вершки цукор і нагрівати їх на повільному вогні до повного розчинення желатину і цукру. Не забувайте постійно помішувати! Не нагрівайте вершки більше, ніж до 60 °С!

Увага! Обов'язково прочитайте інструкцію на упаковці желатину і варіюйте спосіб приготування желе згідно з приписами виробника!

У гарячих вершках розмішати мед до повного розчинення. Розлити масу по порційних формам і поставити в холодильник до повного застигання.
Коли панна котта застигне, подрібнити у блендері плоди інжиру і викласти пюре поверх вершків. Трохи охолодити десерт і подавати!

Рекламний блок
Панна Котта з медом і інжиром


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com