Відкрити категорії
Пекінський суп (кисло-солодкий)

Пекінський суп (кисло-солодкий)


Інгредієнти:
цибуля - 1 шт.
імбир свіжий (приблизно 5 см очищений)
часник - 2 зубчики
томатна паста - 1 ст.л.
світлий соєвий соус - 2 ст.л.
темний соєвий соус - 2 ст.л.
темний рисовий оцет - 3 ст.л.
цукор - 2 ст.л.
сіль (приблизно 0,5 ст.л. але сіль буває різна, додавайте до смаку)
вода - 1 літр
крохмал -1 ст.л
яйце - 1 шт.
чилі паста (Sambal Oelek) - 1 ч.л.
жменю соєвих відростків і пагони бамбука
філе курки приблизно грам 200

- Переглянути -
Переглядів: 2775   |  Коментарів 0
Суп з квашеною капустою і ковбасками

Суп з квашеною капустою і ковбасками


Інгредієнти:
Квашена капуста - 400г
Великі картоплини - 3 штуки
Велика цибулина - 1 штука
Мисливські ковбаски - 200г
Томати у власному соку - 400г
Цукор - 1 столова ложка
Вершкове олія - ​​5г
сіль
перець

- Переглянути -
Переглядів: 3107   |  Коментарів 0
Огірково-вершковий суп з грінками

Огірково-вершковий суп з грінками


Інгредієнти:
1 цибулина
1 середній свіжий салатовий огірок
по пучку петрушки, кропу, зеленої цибулі
1 ст.л. вершкового масла / маргарину
0,5 л яловичого або овочевого бульйону
150 гр вершкового сиру з прованськими травками
сіль, перець
тостерний хліб для грінок

- Переглянути -
Переглядів: 3033   |  Коментарів 0
Томатний суп з печерицями і квасолею

Томатний суп з печерицями і квасолею


Інгредієнти:
М'ясний бульйон - 2 л
Квасоля (суха) - 100г
Шампіньйони - 200г
Морква - 2 шт.
Цибуля - 1 шт.
Вермішель - 80-100г
Томатна паста - 4-5 ст. л.
Часник - 3 часточки
Чорний перець горошком - 4-5 шт.
Лавровий лист - 3 шт.
Приправа Вегетта - 1 ст. л.
Мускатний горіх і перець чилі (мелений) - по два пучки
Сіль, олія для смаження, зелень петрушки

- Переглянути -
Переглядів: 9249   |  Коментарів 0
Сирний суп з грибами і фрикадельками

Сирний суп з грибами і фрикадельками


Інгредієнти:
(На 3-х літрову каструлю)
Яловичина - 400 г
М'який плавлений сир - 200 г
Цибуля-порей (біла частина) - 100 г
Морква - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Шампіньйони - 200 г
Картопля - 2 шт.
Корінь селери - 80 г
Базилік (сухий) - 1/2 ч. л.
Перець чилі, мускатний горіх - по два пучки
Лавровий лист, чорний і духмяний перці горошком - по 2 шт.
Часник - 2 часточки
Сіль, зелень петрушки, рослинне масло для смаження

- Переглянути -
Переглядів: 13303   |  Коментарів 0
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Контакти: wagcooking@gmail.com