Відкрити категорії
Суп-пюре з сочевиці

Суп-пюре з сочевиці


Інгредієнти:
250 гр. червоної сочевиці
1 цибулина
1 морквина
1 ч. л. порошку гострої паприки
500 мл. бульйону (можна замінити водою)
250 мл. води
2 помідори
1 ст. л. томатної пасти
сіль, перець (за смаком куркума, мускатний горіх, коріандр)
150 гр. йогурту
4-5 гілочок петрушки
2-3 ст. л. лимонного соку.

- Переглянути -
Переглядів: 3587   |  Коментарів 0
Холодний крем-суп з авокадо

Холодний крем-суп з авокадо


Інгредієнти:
На 4-5 порцій нам знадобляться:
1 великий огірок
2 авокадо
1 ст.лож соку лимона (або за смаком)
сіль, мелений чорний перець
винний або яблучний оцет - 1 ч.лож. (додаємо вже в самому кінці регулюючи кислоту),
1-2 ст.лож. оливкової олії,
мінеральна вода.
Для "заправки": червоний і жовтий солодкі перці, огірок, помідор, зелена цибуля, базилік, кріп, петрушка, креветки ... використовуйте ... все, що любите.

- Переглянути -
Переглядів: 3008   |  Коментарів 0
Пекінський суп (кисло-солодкий)

Пекінський суп (кисло-солодкий)


Інгредієнти:
цибуля - 1 шт.
імбир свіжий (приблизно 5 см очищений)
часник - 2 зубчики
томатна паста - 1 ст.л.
світлий соєвий соус - 2 ст.л.
темний соєвий соус - 2 ст.л.
темний рисовий оцет - 3 ст.л.
цукор - 2 ст.л.
сіль (приблизно 0,5 ст.л. але сіль буває різна, додавайте до смаку)
вода - 1 літр
крохмал -1 ст.л
яйце - 1 шт.
чилі паста (Sambal Oelek) - 1 ч.л.
жменю соєвих відростків і пагони бамбука
філе курки приблизно грам 200

- Переглянути -
Переглядів: 3095   |  Коментарів 0
Суп з квашеною капустою і ковбасками

Суп з квашеною капустою і ковбасками


Інгредієнти:
Квашена капуста - 400г
Великі картоплини - 3 штуки
Велика цибулина - 1 штука
Мисливські ковбаски - 200г
Томати у власному соку - 400г
Цукор - 1 столова ложка
Вершкове олія - ​​5г
сіль
перець

- Переглянути -
Переглядів: 3420   |  Коментарів 0
Огірково-вершковий суп з грінками

Огірково-вершковий суп з грінками


Інгредієнти:
1 цибулина
1 середній свіжий салатовий огірок
по пучку петрушки, кропу, зеленої цибулі
1 ст.л. вершкового масла / маргарину
0,5 л яловичого або овочевого бульйону
150 гр вершкового сиру з прованськими травками
сіль, перець
тостерний хліб для грінок

- Переглянути -
Переглядів: 3328   |  Коментарів 0
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Контакти: wagcooking@gmail.com