Відкрити категорії
Солянка з 3-х видів грибів

Солянка з 3-х видів грибів


Інгредієнти:
50 г сушених лісових грибів
400 г свіжих печериць
300 г маринованих опеньків
100 г солоних огірків
1 велика цибулина
3-4 ст. л. рослинної олії
2 ст. л. томатної пасти
2-3 лаврових листа
чорний свіжозмелений перець
сіль
кілька часточок лимона для подачі супу
За бажанням в суп можна додати оливки (маслини) та / або каперси.

- Переглянути -
Переглядів: 4481   |  Коментарів 0
Томатний суп з базиліком

Томатний суп з базиліком


Інгредієнти:
1-2 середні цибулини
2 зубчики часнику
1 ст. л. вершкового масла (можна рослинне)
1 кг. помідор
125-150 мл. води
1 пучок базиліка (можна замінити на сушений)
сіль, перець
можна додати за смаком мускатного горіха або приправи каррі
100 гр. сметани (вершки, крем-фреш).

- Переглянути -
Переглядів: 2841   |  Коментарів 0
Суп-пюре з сочевиці

Суп-пюре з сочевиці


Інгредієнти:
250 гр. червоної сочевиці
1 цибулина
1 морквина
1 ч. л. порошку гострої паприки
500 мл. бульйону (можна замінити водою)
250 мл. води
2 помідори
1 ст. л. томатної пасти
сіль, перець (за смаком куркума, мускатний горіх, коріандр)
150 гр. йогурту
4-5 гілочок петрушки
2-3 ст. л. лимонного соку.

- Переглянути -
Переглядів: 3093   |  Коментарів 0
Холодний крем-суп з авокадо

Холодний крем-суп з авокадо


Інгредієнти:
На 4-5 порцій нам знадобляться:
1 великий огірок
2 авокадо
1 ст.лож соку лимона (або за смаком)
сіль, мелений чорний перець
винний або яблучний оцет - 1 ч.лож. (додаємо вже в самому кінці регулюючи кислоту),
1-2 ст.лож. оливкової олії,
мінеральна вода.
Для "заправки": червоний і жовтий солодкі перці, огірок, помідор, зелена цибуля, базилік, кріп, петрушка, креветки ... використовуйте ... все, що любите.

- Переглянути -
Переглядів: 2616   |  Коментарів 0
Пекінський суп (кисло-солодкий)

Пекінський суп (кисло-солодкий)


Інгредієнти:
цибуля - 1 шт.
імбир свіжий (приблизно 5 см очищений)
часник - 2 зубчики
томатна паста - 1 ст.л.
світлий соєвий соус - 2 ст.л.
темний соєвий соус - 2 ст.л.
темний рисовий оцет - 3 ст.л.
цукор - 2 ст.л.
сіль (приблизно 0,5 ст.л. але сіль буває різна, додавайте до смаку)
вода - 1 літр
крохмал -1 ст.л
яйце - 1 шт.
чилі паста (Sambal Oelek) - 1 ч.л.
жменю соєвих відростків і пагони бамбука
філе курки приблизно грам 200

- Переглянути -
Переглядів: 2714   |  Коментарів 0
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Контакти: wagcooking@gmail.com