Відкрити категорії
Легкий грибний супчик

Легкий грибний супчик


Інгредієнти:
на каструлю, об'ємом 2 літри:
картопля - 5 шт.
крупа гречана - 1/2 склянки
гриби свіжі - 200 г (шампіньйони)
цибуля ріпчаста - 1 головка
раст. масло - 2 ст. ложки
грибний бульйон - 2 кубики (за бажанням)
чорний мелений перець, сіль
зелень
сметана

- Переглянути -
Переглядів: 4952   |  Коментарів 0
Смачний грибний супчик

Смачний грибний супчик


Інгредієнти:
500 мл бульйону (можна з кубиків)
4 середні картоплини
1 велика цибулина
300 г грибів
2 ст.л. соєвого соусу
півсклянки рису
рослинна олія
сіль
перець
вершки
кріп

- Переглянути -
Переглядів: 4675   |  Коментарів 1
Солянка з 3-х видів грибів

Солянка з 3-х видів грибів


Інгредієнти:
50 г сушених лісових грибів
400 г свіжих печериць
300 г маринованих опеньків
100 г солоних огірків
1 велика цибулина
3-4 ст. л. рослинної олії
2 ст. л. томатної пасти
2-3 лаврових листа
чорний свіжозмелений перець
сіль
кілька часточок лимона для подачі супу
За бажанням в суп можна додати оливки (маслини) та / або каперси.

- Переглянути -
Переглядів: 4666   |  Коментарів 0
Томатний суп з базиліком

Томатний суп з базиліком


Інгредієнти:
1-2 середні цибулини
2 зубчики часнику
1 ст. л. вершкового масла (можна рослинне)
1 кг. помідор
125-150 мл. води
1 пучок базиліка (можна замінити на сушений)
сіль, перець
можна додати за смаком мускатного горіха або приправи каррі
100 гр. сметани (вершки, крем-фреш).

- Переглянути -
Переглядів: 3067   |  Коментарів 0
Суп-пюре з сочевиці

Суп-пюре з сочевиці


Інгредієнти:
250 гр. червоної сочевиці
1 цибулина
1 морквина
1 ч. л. порошку гострої паприки
500 мл. бульйону (можна замінити водою)
250 мл. води
2 помідори
1 ст. л. томатної пасти
сіль, перець (за смаком куркума, мускатний горіх, коріандр)
150 гр. йогурту
4-5 гілочок петрушки
2-3 ст. л. лимонного соку.

- Переглянути -
Переглядів: 3305   |  Коментарів 0
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Контакти: wagcooking@gmail.com