Відкрити категорії

Оден


Оден


Інгредієнти:
- 340 р. японських рибних котлет Satsuma
- 4 яйця
- 300 гр. редьки дайкон
- 200 гр філе яловичини
- 200 гр. конняку
- 4 чашки даши
- 3 ст. ложки світлого соєвого соусу
- 3 ст. ложки мирин

Приготування:
1. Промити рибні котлети і рибні фрикадельки під проточною водою, видалити надлишки масла. Обсушити і відкласти в сторону.

Рекламний блок

2. Зварити яйця і очистити від шкарлупи.

3. Конняку розрізати вздовж і кожну половинку розрізати на 8 трикутничків.

Оден



4. М'ясо порізати на невеликі смужки (можна в окремій каструльці закип'ятити воду і на хвилину опустити туди шматочки м'яса, коли підніметься піна, дістати його і перекласти на сито).

5. Очистити дайкон від шкірки і нарізати на кружечки товщиною 1 см.

Оден



6. У каструлю влити бульйон, додати мирин і соєвий соус і довести до кипіння (можна додати трохи солі, щоб бульйон був трохи солоним).

7. Першим в бульйон покласти дайкон, так як він найдовше готується, потім додати конняку і м'ясо.

8. Через 10 хвилин додаємо рибні котлети і яйця. На повільному вогні все тушкуємо хвилин 40.

Рекламний блок
Оден


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Кухар

Контакти: wagcooking@gmail.com