Відкрити категорії

Грибний суп в мультиварці




Перед початком приготування супу всі овочі слід помити і почистити. Гриби можна використовувати абсолютно будь-які (як заморожені, так і свіжі). Сочевицю обов'язково потрібно перебрати і промити до прозорої води. За рахунок селери супчик виходить пряний і ароматний. А сочевиця дасть йому м'якість і східний колорит.

Інгредієнти:
сочевиця – 1/2 склянки;
гриби (печериці заморожені) – 300 г;
картопля – 3 шт.;
селера (стебла) – 100 г;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
рослинна олія для смаження;
зелень (у нас кріп) – 2-3 гілочки;
часник – 2 зуб.;
лавровий лист, перець, сіль – за смаком.

Приготування грибного супу.


Моркву натремо. Гострим ножем дрібно порубаємо цибулину.

1


В ємність мультиварки заллємо рослинну олію (максимум 1,5 столові ложки). Викладемо туди подрібнені овочі і запрограмуємо пристрій на режим «смаження». Часу нам знадобиться не більше 20 хвилин.

2


Порубаємо стебла селери.

3


Додамо в мультиварку. Все перемішаємо.

4


Приблизно на десятій хвилині циклу викладемо заморожені печериці (не будемо чекати, поки вони розморозяться). Все це на циклі «смаження».

5


Після сигналу мультиварки про закінчення режиму, заллємо бульйон або питну воду (приблизно півтора літра) до грибної суміші. Посолимо. Викладемо сочевицю і включимо програму «суп». На програмній панелі наберемо 1 годину 20 хвилин.

6


Картоплю поріжемо кубиками.

7


Викладемо її в середині програми.

8


Залишилося тільки порубати зелень.

9


Закинемо її за десять хвилин до готовності. Тоді ж додамо лавровий лист, видавимо пару зубчиків часнику через спеціальний прес, поперчити.

10


Звучить сигнал про готовність нашого супу. Розіллємо по красивим тарілкам і покличемо всіх обідати.

11


Приємного смаку!


Грибний суп в мультиварці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com