Відкрити категорії

Грибний суп в мультиварці


Грибний суп в мультиварці


Перед початком приготування супу всі овочі слід помити і почистити. Гриби можна використовувати абсолютно будь-які (як заморожені, так і свіжі). Сочевицю обов'язково потрібно перебрати і промити до прозорої води. За рахунок селери супчик виходить пряний і ароматний. А сочевиця дасть йому м'якість і східний колорит.

Інгредієнти:
сочевиця – 1/2 склянки;
гриби (печериці заморожені) – 300 г;
картопля – 3 шт.;
селера (стебла) – 100 г;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
рослинна олія для смаження;
зелень (у нас кріп) – 2-3 гілочки;
часник – 2 зуб.;
лавровий лист, перець, сіль – за смаком.

Приготування грибного супу.


Моркву натремо. Гострим ножем дрібно порубаємо цибулину.

11


В ємність мультиварки заллємо рослинну олію (максимум 1,5 столові ложки). Викладемо туди подрібнені овочі і запрограмуємо пристрій на режим «смаження». Часу нам знадобиться не більше 20 хвилин.

22

Рекламний блок
Порубаємо стебла селери.

33


Додамо в мультиварку. Все перемішаємо.

44


Приблизно на десятій хвилині циклу викладемо заморожені печериці (не будемо чекати, поки вони розморозяться). Все це на циклі «смаження».

55


Після сигналу мультиварки про закінчення режиму, заллємо бульйон або питну воду (приблизно півтора літра) до грибної суміші. Посолимо. Викладемо сочевицю і включимо програму «суп». На програмній панелі наберемо 1 годину 20 хвилин.

66


Картоплю поріжемо кубиками.

77


Викладемо її в середині програми.

88


Залишилося тільки порубати зелень.

99


Закинемо її за десять хвилин до готовності. Тоді ж додамо лавровий лист, видавимо пару зубчиків часнику через спеціальний прес, поперчити.

1010


Звучить сигнал про готовність нашого супу. Розіллємо по красивим тарілкам і покличемо всіх обідати.

1111


Приємного смаку!

Рекламний блок
Грибний суп в мультиварці


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Смачно

Контакти: wagcooking@gmail.com