Відкрити категорії

Пекінський суп (кисло-солодкий)


Пекінський суп (кисло-солодкий)


Інгредієнти:
цибуля - 1 шт.
імбир свіжий (приблизно 5 см очищений)
часник - 2 зубчики
томатна паста - 1 ст.л.
світлий соєвий соус - 2 ст.л.

Рекламний блок
темний соєвий соус - 2 ст.л.
темний рисовий оцет - 3 ст.л.
цукор - 2 ст.л.
сіль (приблизно 0,5 ст.л. але сіль буває різна, додавайте до смаку)
вода - 1 літр
крохмал -1 ст.л
яйце - 1 шт.
чилі паста (Sambal Oelek) - 1 ч.л.
жменю соєвих відростків і пагони бамбука
філе курки приблизно грам 200

Приготування.
1. Часник і імбир натерти на дрібній тертці, а цибулю на крупній. Обсмажити все до золотистого кольору.

2. Додати у воду цибулю (обсмажена з часником і імбиром) і по дві ст.л. соєвого соусу (світлий і темний). Довести до кипіння і додати томатну пасту.

3. Потім додати сою і бамбук, варити пару хвилин.

4. В окремому посуді розвести крохмал в невеликій кількості води, додати оцет, цукор, сіль. Додати і добре перемішати в каструлі.

5. Окремо збити яйце і влити невеликою цівкою в каструлю.

6. Філе курки нарізати на дрібні шматочки і обсмажити в олії (без солі).

7. Прибрати каструлю з плити. Додати курку, чилі пасту.

Варити суп буквально хвилин 10 - 15.

Рекламний блок
Пекінський суп (кисло-солодкий)


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Захист від спаму! Напишіть слово Салат

Контакти: wagcooking@gmail.com