Відкрити категорії

Страви на новорічний стіл 2019

Новорічні приготування - приємні клопоти. Правда господині часто скаржаться на те, що не всі свої коронні страви можна поставити на стіл, адже вони повинні порадувати не тільки гостей, а й символ майбутнього року – Жовту Земляну Свиню (Кабана).

Переглянути всі рецепти на Новий рік 2019

Ця тварина з непростим характером. З цієї причини потрібно ретельно підготуватися до цієї зустрічі, а особливо, відповідально підійти до вибору меню на святковий стіл, також подумати що приготувати на Новий рік 2019.

Що подати на новорічний стіл 2019
Наскільки правильно ви це зробите, буде залежати чи принесе вам рік Свині щастя і удачу.

Рекомендації з приводу новорічного меню на Новий рік 2019 Свині (Кабана).

Свиня в їжі не настільки вибаглива, тому догодити її не складе труднощів. Так що приготувати? Стіл, однозначно, має бути багатим і різноманітним на страви. Печеня з кролика - цілком вишукано і смачно. Можна запекти качку з яблуками.

У закусках і салатах обмежувати себе не потрібно. Ніхто не відміняв традиційного «Оселедця під шубою» і нашого улюбленого «Олів'є», також можна урізноманітнити стіл новинками, якими привітна господиня пригостить гостей в Новий 2019 рік Свині (Кабана).

Що приготувати на Новий рік 2019
Незважаючи на те, що багато хто вважає, що «Свиня вона і є свиня», це тварина - естет і небайдужа до краси. Новорічний стіл повинен бути ошатно прикрашений. Бажано, щоб був присутній жовтий колір, так як це рік цього кольору. Всі відтінки червоного - улюблена гама символу. У цій гамі можуть бути серветки або новорічні ікебани для прикраси столу.

Страви можна прикрасити тертим сиром або жовтком, для прикраси також підійдуть часточки апельсинів або лимона. Не потрібно забувати, що свинка любить всякого роду траву і крупи, тому готуємо різноманітні овочеві страви, навіть можна пироги.

М'ясною нарізкою також можна ласувати в новорічну ніч, не забуваючи, що вона ні в якому разі не свиняча. Будь-яка інша: телятина, яловичина, курятина, все це вітається, способів приготування маса, є де розгулятися фантазії. Не забуваємо про десерти, для їх приготування можна використовувати мед, ягоди, горіхи.

Які страви подати на Новий рік 2019
Ще один важливий момент: Кабан благоволить до всього натурального тому, навряд чи, йому сподобається, якщо на новорічний стіл ви поставите напівфабрикати з магазину. Тому важливо, щоб все було приготовлено з любов'ю і своїми руками.

Сервіровка столу на Новий рік 2019 Свині (Кабана).

Щоб задобрити Свинку, підійдемо творчо і до сервіровки. Доброю ідеєю буде сільський стиль, їй це припаде до душі. В середині новорічного столу можна розташувати фігурку симоволу, а навколо овочеві страви і багато різноманітної зелені. Постелити лляну скатертину. Посуд може бути в стилі «Прованс»: керамічний, плетений, глиняний, але не з пластмаси. Гжель теж буде до речі.

Серветки можуть бути контрастні за колірним рішенням і прикрашені ручною вишивкою. Ще один важливий нюанс - свічки. Вони можуть бути білі, жовті, червоні. Білі свічки можна поставити в червоні або жовті свічники. Якщо у будь-якого приладу поставити по свічці, романтична і чарівна ніч вам забезпечена!

Які страви приготувати  на Новий рік 2019
Ми сподіваємося, що поради по сервіровці, прикраси і меню святкового столу господині візьмуть на замітку, і зустріч Нового 2019 року Жовтої Земляної Свині (Кабана) пройде на славу.

Переглянути всі рецепти на Новий рік 2019

Головне гарний настрій і позитивний настрій! Адже Свинка - тварина з великим позитивом і добродушністю.
Контакти: shefkuhar2@gmail.com