Відкрити категорії
Макарони по-флотськи

Макарони по-флотськи


Інгредієнти:
Макарони приблизно на 4 порції,
Приблизно 300-400 г вареної яловичини,
1 велика цибулина,
Свіжого кропу і/ або петрушки за смаком,
Соняшникова олія,
Мелений чорний перець за смаком,
Сіль за смаком.

- Переглянути -
Переглядів: 10606   |  Коментарів 1
Стейк з кісточкою

Стейк з кісточкою


Інгредієнти:
Стейк 1 кг.
Сіль.
Трави - чебрець, розмарин.
Чорний перець.
Оливкове масло.

- Переглянути -
Переглядів: 3610   |  Коментарів 0
Серце яловиче тушковане в сметані

Серце яловиче тушковане в сметані


Інгредієнти:
Яловичне серце 300 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Морква 1 шт.
Сметана 120 г
Вода 120 мл
Морська сіль 1 г
Перець чорний мелений 1 щіпка
Олія соняшникова рафінована 2 ст. л.

- Переглянути -
Переглядів: 5324   |  Коментарів 0
Салат телячі ніжності

Салат телячі ніжності


Інгредієнти:
- 300 г телячої вирізки
- 1 головка червоної салатної цибулі
- 2 буряка
- 1 морква
- 2 картоплини середнього розміру
- майонез
- оцет
- сіль, перець.

- Переглянути -
Переглядів: 3092   |  Коментарів 1
Розсольник пітерський

Розсольник пітерський


Інгредієнти:
Яловичина на кістці 500 г
Огірки солоні cередні 2 шт.
Цибуля велика 1 шт.
Картопля середня 5 шт.
Крупа перлова 1 ст.
Петрушка корінь 1 шт.
Паста томатна 1 ст. л.
Олія соняшникова рафінована 50 мл
Перець чорний горошком 7 шт.
Морква маленька 1 шт.
Лавровий листочок 1 шт.
Вода 3 л
Розсіл огірковий 50 мл
Сіль 1 ч. л.

- Переглянути -
Переглядів: 8479   |  Коментарів 0
1 2 3 4 5 6 7 8
Контакти: wagcooking@gmail.com