Відкрити категорії
Холодець з яловичини

Холодець з яловичини


Інгредієнти:
Яловича гомілка 1500 г,
Ребра яловичі 1000 г,
Цибуля ріпчаста 100 г,
Морква 70 г,
Перець чорний горошок 25 г,
Лавровий лист 5 г,
Сіль 10 г,
Перець духмяний 25 г,
Часник 40 г.

- Переглянути -
Переглядів: 4 649   |  Коментарів 0
Макарони по-флотськи


Інгредієнти:
Макарони приблизно на 4 порції,
Приблизно 300-400 г вареної яловичини,
1 велика цибулина,
Свіжого кропу і/ або петрушки за смаком,
Соняшникова олія,
Мелений чорний перець за смаком,
Сіль за смаком.

- Переглянути -
Переглядів: 11 992   |  Коментарів 1
Стейк з кісточкою


Інгредієнти:
Стейк 1 кг.
Сіль.
Трави - чебрець, розмарин.
Чорний перець.
Оливкове масло.

- Переглянути -
Переглядів: 4 636   |  Коментарів 0
Серце яловиче тушковане в сметані


Інгредієнти:
Яловичне серце 300 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Морква 1 шт.
Сметана 120 г
Вода 120 мл
Морська сіль 1 г
Перець чорний мелений 1 щіпка
Олія соняшникова рафінована 2 ст. л.

- Переглянути -
Переглядів: 6 580   |  Коментарів 0
Салат телячі ніжності


Інгредієнти:
- 300 г телячої вирізки
- 1 головка червоної салатної цибулі
- 2 буряка
- 1 морква
- 2 картоплини середнього розміру
- майонез
- оцет
- сіль, перець.

- Переглянути -
Переглядів: 3 797   |  Коментарів 1
1 2 3 4 5 6 7 8
Контакти: wagcooking@gmail.com