Відкрити категорії
Італійське рагу
- Переглянути -
Переглядів: 3865   |  Коментарів 0
Айнтопф
- Переглянути -
Переглядів: 45397   |  Коментарів 0
Ніжний бефстроганов

Ніжний бефстроганов


Смачніше приготувати яловиче м'ясо ніж бефстроганов просто неможливо. Тому що ніжніше м'яса немає в усьому світі.

- Переглянути -
Переглядів: 8121   |  Коментарів 0
Плов з яловичиною

Плов з яловичиною


Приготувати в домашніх умовах плов дуже легко. Важливо, щоб у вас був казан з товстим дном. М'ясо для плову потрібно вибирати посочніше. Це може бути як яловичина, так і свинина і телятина та баранина.

- Переглянути -
Переглядів: 5253   |  Коментарів 0
Холодець з яловичини

Холодець з яловичини


Інгредієнти:
Яловича гомілка 1500 г,
Ребра яловичі 1000 г,
Цибуля ріпчаста 100 г,
Морква 70 г,
Перець чорний горошок 25 г,
Лавровий лист 5 г,
Сіль 10 г,
Перець духмяний 25 г,
Часник 40 г.

- Переглянути -
Переглядів: 3682   |  Коментарів 0
1 2 3 4 5 6 7 8
Контакти: wagcooking@gmail.com