Відкрити категорії

Серце яловиче тушковане в сметані




Інгредієнти:
Яловичне серце 300 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Морква 1 шт.
Сметана 120 г
Вода 120 мл
Морська сіль 1 г
Перець чорний мелений 1 щіпка
Олія соняшникова рафінована 2 ст. л.

Спосіб приготування:
Підготувати необхідні основні інгредієнти: цибулю, моркву, сметану і попередньо відварене серце, нарізане невеликими кубиками.


Серце яловиче тушковане в сметані



Цибулю і моркву необхідно почистити. Моркву - натерти на крупній тертці, цибулю - нарізати невеликими кубиками.



Злегка обсмажити цибулю і моркву на рослинній олії.



Додати нарізане серце. Перемішати і потримати на вогні 3 хвилини.



Сметану залити водою, перемішати.
Влити сметану з водою на сковорідку, посолити, приправити чорним меленим перцем і тушкувати під кришкою 5-7 хвилин.



Подавати можна як в гарячому вигляді, так і в охолодженому.



Смачного!


Серце яловиче тушковане в сметані


Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введіть код:

Контакти: wagcooking@gmail.com